Realme, Yaklaşmakta Olan Yeni Telefonu V5'in Tasarımını Gösterdi

11
1
1
1
0
Realme, yeni bir akıllı telefon üzerinde çalıştığını duyurdu. Bu akıllı telefon, şirketin yeni bir akıllı telefon serisi üzerinde çalıştığının da göstergesi. Yapılan açıklamalara göre Realme, "V" isimli bir seri geliştiriyor ve bu serideki ilk telefon, V5 olacak.

Akıllı telefon sektörünün son dönemlerdeki popüler isimlerinden bir tanesi olan Realme, yeni bir akıllı telefon üzerinde çalıştığını duyurdu. Şirketin Pazarlama Şefi Xu Qi'nin Weibo üzerinden yaptığı açıklamalarla ortaya çıkan bu telefon, Realme'nin "V" olarak isimlendirdiği yeni bir akıllı telefon serisi geliştirdiğini gözler önüne seriyor. Serideki ilk akıllı telefon ise V5 olarak isimlendirilecek.

Xu Qi'nin açıklaması, bu akıllı telefonun sadece ismini göstermiyor. Yaklaşmakta olan telefonla ilgili posterler de paylaşan Qi, bu posterle telefonun tasarımını gözler önüne seriyor. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan, önce bu akıllı telefonun tasarımına, ardından da V5'in teknik özelliklerinin neler olabileceğine değinelim.

Karşınızda Realme V5

Realme V5

Realme V5 için paylaşılan posterler, telefonun daha çok arka tasarımını ortaya koyuyor. Bu tasarıma baktığımızda geçişli renk stilinin Realme V5'e canlı bir tasarım verdiğini görüyoruz. Ayrıca şirket, bu kez logosunu telefona daha büyük bir şekilde eklemiş durumda. Ayrıca Realme V5, son dönemlerde iyice alıştığımız dikdörtgen yapıdaki bir kamera kurulumu içeriyor. Dörtlü kamera kurulumunun tüm detayları bilinmiyor ancak V5'in ana arka kamerası, tüketicilere 48 MP çözünürlük sunacak.

Realme V5

Realme pazarlama şefi tarafından görüntülerde, bu akıllı telefonun ön tasarımını tümüyle göremiyoruz. Ancak ekranın bir bölümü görülüyor ve bu da ekranla ilgili bilgi sahibi olmamızı sağlıyor. Buna göre Realme V5, görünüşe göre kavisli bir ekrana sahip olacak. Ayrıca bu telefon, delikli ekran tasarımını benimsemiş durumda. Teknik eleştirmenler, Realme V5'in yüksek ekran tazeleme oranına sahip olacağını düşünüyorlar.

Realme V5 neler sunacak?

Geçtiğimiz ay Realme'nin gizemli bir akıllı telefonu, TENAA aracılığıyla ortaya çıkmıştı. TENAA listelemesinde "RMX2121" olarak kodlanan bu cihazın, Realme V5 olduğuna inanılıyor. TENAA'daki listelemeye göre RMX2121 kodlu cihaz, 6.55 inç büyüklüğünde AMOLED bir ekrana sahip. 5G bağlantı desteği sunan telefonun 4.500 mAh  kapasiteli çift parçalı bir bataryaya sahip olduğu da yine listeleme aracılığıyla öğrenilmiş durumda. Ayrıca bu akıllı telefonun 65 watt hızlı şarj desteğine sahip olması bekleniyor. Realme'nin yeni telefonunun ne zaman duyurulacağı ise şu an için bilinmiyor.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2020/07/23/realme-v5-moniker-revealed-and-official-image-released/
11
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
11
1
1
1
0