Redmi Note 7s ile Düşük Işıkta Çekilmiş Fotoğraf Örnekleri (Bir Tanesi Türkiye’den)

33
20
2
1
0
Redmi, henüz tanıtımı gerçekleştirilmemiş olan yeni akıllı telefonu Redmi Note 7s'in kamera örneklerini yayınladı. Yayınlanan kamera örneklerinden biri de Türkiye'de çekildi.

Xiaomi’nin alt markası olarak piyasaya fiyat/performans telefonları sunmakta olan Redmi, 20 Mayıs’ta gerçekleştireceği lansman ile Redmi Note 7s modelini tüketicilerin beğenisine sunacak. Çinli şirket, yeni akıllı telefonunun lansmanına üç gün kala kamera örneklerini paylaşarak fotoğraf kalitesi konusundaki üstünlüğünü kanıtladı.

Beklentiler yeni Redmi Note 7s’in çift arka kameraya sahip olacağı yönünde. 48 megapiksel çözünürlüğe sahip olan ana kamerayı, 2 megapiksel çözünürlüğündeki ikincil kamera destekleyecek. Cihaz, dahili gece modu sayesinde düşük ışıkta da belirgin derecede iyi fotoğraflar çekebilecek.

Redmi, yayınlanan kamera örnekleri için bir manzara fotoğrafı ve portre fotoğrafının yanı sıra gece modunun fotoğraf kalitesini göstermek için İstanbul’daki Galata Kulesi’ni tercih etti. Gündüz fotoğrafları, günümüz akıllı telefonlarının fotoğraf kalitesi göz önünde bulundurulduğunda fazla etkileyici olmasa da düşük ışık fotoğrafının farkını gösterdiğini söyleyebiliriz.

Kaynak : https://www.igyaan.in/184998/redmi-note-7s-samples/
33
20
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
33
20
2
1
0