Riot Games, Yeni Bir Dövüş Oyunu Üzerinde Çalıştıklarını Onayladı

30
6
2
0
0
Bir Riot Games çalışanı, yaptığı bir röportajda Riot Games’in yeni bir dövüş oyunu üzerinde çalıştığını açık ve net bir şekilde söyledi. Daha sonrasında konuyla ilgili açıklama yapan Riot Games, çalışanının söylemlerini doğruladı ve yeni bir dövüş oyunu geleceğini bir kez daha belirtti.

League of Legends oyununun ülkemizde de bir hayli ünlü olmasıyla tanıdığımız Riot Games, başka bir oyun çıkarma yolunda ilerliyor. Dövüş oyunları etkinliklerinin yapıldığı Evolution Championship Series'in (kısaca EVO) kurucularından biri olan Tom Cannon, aynı zamanda bir Riot Games çalışanı. Riot Games’in yeni oyunu hakkındaki ilk bilgiyi kendisiyle yapılan bir röportajda açığa çıkardı. 

Tom, Riot için bir dövüş oyunu üzerinde çalıştıklarını söyledi. Daha sonrasında IGN ile yapılan bir röportajında Riot Games, Cannon’un söylediklerini doğruladı ve yeni bir dövüş oyununun çıkacağını belirtti.  

League of Legends

Riot, “Bu tür oyunların, oyuncular üzerindeki etkilerini gördük ve dövüş oyunu deneyimini daha fazla insana ulaştırabilmek istiyoruz. Dövüş oyunlarını seven kitleye layık bir oyun oluşturabilmek için çok uğraştığımızı ve ilerleme kaydettiğimizi söyleyebilirim ancak henüz ayrıntı paylaşmak için çok erken” açıklamasını yaptı.  

Şimdilik elimizde oyun ile ilgili herhangi bir bilgi bulunmuyor. Bazı kişiler oyunun League of Legends evreninde geçebileceğini tartışıyor ancak bu da yalnızca bir teoriden ibaret. 

Kaynak : https://www.ign.com/articles/2019/08/02/riot-games-confirms-its-making-a-fighting-game
30
6
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
30
6
2
0
0