Uğursuz Koruluk Modu, League of Legends’tan Kaldırılıyor

31
15
3
3
2
Ülkemizde çok fazla oyuncu tarafından oynanan League of Legends’ın yeni oyun modu Taktik Savaşları, oyuncular tarafından çok çabuk sevildi ancak bu oyun modunun başarısı, Riot Games’in daha az oynanan modlara olan ilgisini düşürdü. Şimdiyse Taktik Savaşları’nın kalıcı bir oyun modu olacağı duyuruldu ve bununla birlikte Uğursuz Koruluk’un oyundan kaldırılacağı bilgisi verildi.

League of Legends’ın geliştirici paylaşımlarından birinde Riot Games, 2019 sezonunun bitiminde 3v3 oyun modu Uğursuz Koruluk’u oyundan kaldıracağını açıkladı. Paylaşımda, oyunun tasarımcılarından Stephen Mortimer’ın belirttiğine göre Uğursuz Koruluk modunun oyuncu sayıları, oyundan çoktan kaldırılmış Nexus Blitz modundan bile düşük. Bu yüzden de bu modu oynamak isteyen oyuncular, uzun süre kuyrukta beklemek zorunda kalıyorlar.

Riot Games, bu konuda Uğursuz Koruluk’u diri tutmak için elinden gelen desteği vermeyi denediğini ancak oyuncuları bu moda yönlendirmeyi başaramadığını söylüyor. Dev oyun şirketi, bunun sonucu olarak da bu sezonun sonunda modu oyunun eşleştirme sisteminden kaldırmaya karar verdiklerini açıkladı.

uğursuz koruluk

Oyuncu topluluğununsa konuya verdiği tepkiler karışık. Düşük oyuncu sayıları gösteriyor ki büyük bir çoğunluk, Riot Games'in diğer oyun modları üzerine ağırlık vermesini istiyor ancak Uğursuz Koruluk’u oynamaya devam eden oyuncular da doğal olarak bu karara üzülmüş durumdalar.

Bu gibi bir karar, Riot Games tarafından ilk defa alınmıyor. Oyunda eskiden bulunan Üstünlük modu da yıllar öncesinde oyundan kaldırılmıştı. Üstelik Üstünlük, oyundan kaldırılan tek oyun modu da değil. Zamanla geliştirilmiş birçok küçük kapsamlı oyun modu da zaman içinde oyundan kaldırıldı. Şimdiyse yapımcılardan gelen açıklama göre ARAM ve ARURF gibi modlar geri dönecek.

Tüm bunların yanı sıra Riot Games’in League of Legends’tan farklı bir şey üzerinde çalışıp çalışmadığı bilinmiyor. Söylentiler, bir dövüş oyunundan tutun League of Legends gibi bir MMO’ya kadar her şeyin yapılabileceği yönünde ancak şimdilik firmanın gelecek planlarıyla ilgili bir şeyler söylemek pek mümkün değil.

Kaynak : https://www.pcgamesn.com/league-of-legends/twisted-treeline
31
15
3
3
2
Emoji İle Tepki Ver
31
15
3
3
2