Deadpool Yıldızı Ryan Reynolds, Anksiyeteye Karşı Verdiği Mücadelesini Anlattı

36
9
8
2
1
Ünlü Hollywood yıldızı Ryan Reynolds, anksiyete rahatsızlığına sahip olduğunu açıkladı. Bu durumu bir avantaja çevirdiğini belirten ünlü aktör, anksiyete sayesinde daha yaratıcı anlar yaşadığını belirtti.

Sadece sosyal medya hesapları aracılığıyla takip edebildiğimiz ünlülerin gerçek hayatları, genellikle paylaştıkları fotoğraflardaki kadar mutlu olmuyor. Bu gerçeği tüm doğruluklarıyla birlikte yansıtan ünlü yıldızlardan birisi de Ryan Reynolds oldu. 

Deadpool filmiyle kendisine geniş çaplı bir hayran kitlesi oluşturan Reynolds, Instagram hesabında genellikle eğlenceli paylaşımlar yapıyor. Ünlü Hollywood yıldızı, konuk olduğu SmartLess adlı podcast programında hayatının aslında her zaman bu kadar eğlenceli geçmediğini, vaktinin çoğunu sahip olduğu anksiyete rahatsızlığı ile mücadele vererek geçirdiğini dile getirdi.

"Anksiyetem için minnettarım"

ryan reynolds

Samimi açıklamalarda bulunan Reynolds, anksiyete ile yaşamak her ne kadar zor olsa da bunu bir avantaja çevirdiğini, anksiyeteyi kendisi için kullanışlığı bir hale getirdiğini belirtti. Yaşadığı anksiyete için minnettar olduğu dile getiren ünlü yıldız, rahatsızlığı yüzünden geceleri çok fazla uykusuz kaldığını ancak bu zamanı hayata dair analiz yaparak değerlendirdiğini açıkladı.

Anksiyeteyi bir yandan yaratıcılık için bir tekikleyici diğer yandan da karanlık bir şey olarak nitelendiren Reynolds, daha önce Instagram üzerinde yaptığı bir paylaşımla aynı rahatsızlığı paylaşanlar için "benim gibi aşırı program yapan, aşırı düşünen, aşırı çalışan, aşırı endişelenenler, lütfen yalnız olmadığınızı bilin” açıklamalarında bulundu.

Kaynak : https://t24.com.tr/haber/ryan-reynolds-anksiyeteyle-yasamaktan-bahsetti-tehlikeli-bir-ip-uzerinde-yuruyus-gibi,967566
36
9
8
2
1
Emoji İle Tepki Ver
36
9
8
2
1