Samsung, Apple’la Dalga Geçtiği Şeyleri Kendisi Yapınca Reklam Filmlerini Kaldırdı

160
10
6
5
5
Geçtiğimiz yıllarda kulaklık girişi sebebiyle Apple'ın korkulu rüyası olan Samsung, Apple'ın yolundan gidince iPhone'larla dalga geçtiği tüm reklamları sessiz sedasız yayından kaldırdı.

Samsung, Apple akıllı telefonlarından kulaklık girişini kaldırdığında iPhone'larla dalga geçmişti. Geçtiğimiz gün Note10 cihazını tanıtan Samsung, kimsenin fark etmeyeceğini düşünerek YouTube kanalında belirli düzenlemelere gitti ancak yaptığı şey fark edildi.

galaxy note10

iPhone X'un çıkışıyla birlikte telefonda kulaklık girişi bulunmadığının altının çizen Samsung, o dönemlerde iPhone'ları resmen yerin dibine sokmuş, Note8 cihazında kulaklık girişinin olmasıyla övünmüştü. Tabii ki her şey dünkü lansmanda tersine döndü.

iphone x

(Samsung, iPhone X'un çentiğiyle dalga geçiyor)

Yeni amiral gemilerinde 3,5 mm'lik kulaklık girişini kaldıran Samsung, bunun yerine Apple'ın son model iPhone'larında yaptığı gibi USB-C kulaklıklarla yoluna devam edecek. Başka bir deyişle eski tip kulaklıklarını kullanmak isteyenlerin bir dönüştürücüye ihtiyacı olacak.

Geçtiğimiz yıllar boyunca (evet, yalnızca bir kere değil) Apple'la cihazlarında kulaklık girişi olmadığı için dalga geçen Samsung, Apple'la dalga geçtiği reklamları kaldırarak hayatına mutlu bir şekilde devam etmeye çalışsa da Business Insider, olayın farkına vararak durumu açığa çıkardı.

Kaynak : https://9to5mac.com/2019/08/08/samsung-ads-mocking-iphones/
160
10
6
5
5
Emoji İle Tepki Ver
160
10
6
5
5