Samsung, CES 2020 İnovasyon Ödülleri’nde 46 Ödül Birden Kazandı

25
3
2
1
1
Samsung, Tüketici Teknolojisi Birliği (CTA) tarafından her yıl düzenlenen ve tüketici teknolojisi ürünlerinde sıradışı tasarım ve mühendislik için ödül verilen CES İnovasyon Ödülleri kapsamında 46 ödül birden aldı.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, bu yıl piyasaya çıkardığı yeni teknolojilerinin meyvesini CES 2020 İnovasyon Ödülleri’nde aldı. Şirket, Tüketici Teknolojisi Birliği (Consumer Technology Association) tarafından gerçekleştirilen organizasyonda, tam 46 ödül kazandı.

Bu yılın iddialı amiral gemisi modellerinden Samsung Galaxy Note 10+ 5G, ve iki Samsung Visual Display ürünü, En İyi Yenilik kategorisinde ödüle layık görüldü. Şirketin ödül alan diğer ürünleri arasında, katlanabilir ekranlı Galaxy Fold, Galaxy A50, Galaxy Watch Active 2, Samsung Pay, Samsung 30.72TB PCIe Gen4 NVMe SSD ve Samsung Küresel Hedefler Uygulaması da bulunuyor.

ces 2020

Samsung Electronics Kuzey Amerika Başkanı ve CEO’su YH Eom, “Tüketici elektroniğimizin ve dijital çözümlerimizin tüketicilerin hayatlarını etkileme ve teknolojinin gidebileceği yerlerin sınırlarını zorlama biçimleriyle bir kez gurur duyuyoruz” dedi. 

CES İnovasyon Ödülleri’nde Samsung’un aldığı ödül sayısının çok önemli bir dönüm noktası olduğunu ifade eden Eom, “Bu, kullanıcıların hayatlarını kolaylaştıran yenilikçi çözümlerin arkasında birinci sınıf bir ekibin olduğunun en büyük kanıtı” şeklinde konuştu.

CES İnovasyon Ödülleri, CES'in sahibi ve organizatörü olan Tüketici Teknolojisi Birliği (CTA) tarafından düzenleniyor. Samsung’un ödül alan tüm ürünleri, 07-10 Ocak 2020 tarihleri arasında ABD’nin Las Vegas şehrinde gerçekleştirilecek CES 2020 fuarında sergilenecek. 

Kaynak : https://news.samsung.com/global/samsung-wins-46-ces-2020-innovation-awards-for-outstanding-design-and-engineering
25
3
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
25
3
2
1
1