Siyah Oniks Renkli Galaxy Note 7 Sonunda Geliyor

0
0
0
0
0
Galaxy Note 7'yi pazara geri döndürmeye hazırlanan Samsung'dan merakla beklenen renk seçeneği bie kez daha geliyor.

Büyük beklentiler ile tanıtılan ve ilk satış fiyatlarına baktığımızda da Samsung'un yüzünü güldüren Galaxy Note 7, daha sonrasında bataryalarında meydana gelen ciddi bir sorun sebebi ile Samsung'u alarma geçirmişti.

Oldukça sancılı bir süreç geçiren ve dünya çapında cihazları geri çağıran Samsung, Note 7'lerdeki sorunu sonunda çözmüş, hatta telefonun tekrar satışa çıkacağı tarihi de belli olmuştu. 

Şimdi ise batarya problemi ile pek çok kullanıcısının güvenini sarsan Samsung, yeni bir hamle yaparak müşterilerinin gönlünü kazanmaya çalışacak; merakla beklenen siyah oniksi tekrar satışa çıkarmak.

Bildiğiniz gibi Apple, yeni iPhone'larında simsiyah (jet black) seçeneği ile karşımıza çıkmıştı. Bu renk seçeneği o kadar sevilmişti ki daha ön sipariş aşamasında çoktan Apple'ın stokları tükenmişti. Samsung da daha önceden siyah oniks renk seçenekli Galaxy Note 7'yi duyurmuş, ancak model satışa çıkmadan batarya sorunu meydana gelmişti.

 Şimdi Galaxy Note 7'yi yeniden satışa sunmaya hazırlanan Samsung, siyah oniks model ile iPhone'un simsiyah modelinin karşısında duracak. Samsung'un anavatanı Güney Kore'de satışa çıkacak siyah oniks renkli Galaxy Note 7'lerin ülkemizin de içinde bulunduğu Avrupa pazarına da büyük ihtimalle gireceği söylenmekte.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0