Samsung'un Galaxy M Serisi İçin 2 Yeni Cihaz Üzerinde Çalıştığı Ortaya Çıktı

7
7
2
0
0
Geride bırakmaya hazırlandığımız 2019 yılında büyük satış rakamlarına ulaşan Samsung'un Galaxy M serisi, firmanın gelecekte farklı ürünler geliştireceği bir seri olacak gibi görünüyor. SamMobile tarafından verilen bilgiye göre Samsung, şu anda Galaxy M11 ve Galaxy M31 üzerinde çalışıyor.

Akıllı telefon pazarının önemli aktörlerinden biri olan Samsung; her yıl Galaxy S, Galaxy Note, Galaxy A ve Galaxy M gibi farklı seriler için yeni cihazlar üretiyor. Geride bırakmaya hazırlandığımız 2019'da da bu seriler için birçok cihaz üreten Güney Koreli teknoloji devi, artık tüm çalışmalarını bu serilerin 2020 modellerine yoğunlaştırmış durumda. 

Samsung akıllı telefonlar hakkında verdiği önemli bilgilerle tanınan SamMobile'ın paylaşımına göre Samsung, SM-M115F ve SM-M315F model numaralarına sahip 2 yeni cihazda sona yaklaşıyor. Belirtilen model numaralarının sırasıyla Samsung Galaxy M11 ve Samsung Galaxy M31'e karşılık geldiğini belirten SamMobile, cihazların teknik bir özelliğini de açığa çıkardı.

Samsung Galaxy M11 ve Galaxy M31'in depolama alanları ne kadar olacak?

samsung galaxy m serisi

SamMobile tarafından verilen bilgiye göre Samsung Galaxy M11, 32 GB depolama alanıyla kullanıcılarla buluşacak. Bunun yanı sıra Galaxy M31'de ise 64 GB depolama alanı kullanıcılara sunulacak. Bahsi geçen akıllı telefonlar hakkında ne yazık ki daha fazla detay bilinmiyor bu yüzden belirtilen rakamların microSD kart desteğiyle artırılıp artırılamayacağı hakkında yorum yapmak oldukça güç.

Samsung'un başarılı serilerinden biri olan Galaxy M serisi için geçtiğimiz yıl gördüğümüz Galaxy M40 ve Galaxy M20'nin yeni modelleri olacağı düşünülen Galaxy M41 ve Galaxy M21 iddiaları ortaya atılmıştı ancak bu cihazlar hakkında da henüz Samsung'dan resmi bir açıklama gelmiş değil. Ortaya atılan iddialara göre 2020 model Galaxy M serisi cihazlarda, bir önceki yıla göre küçük tasarım değişiklikleri, kamera iyileştirmeleri ve daha yüksek pil kapasiteleriyle karşılaşacağız. 

Samsung'un güncelleme konusunda kullanıcılarını biraz üzdüğü biliniyor ancak muhtemel Samsung Galaxy M31 ve Galaxy M11'in kutudan One UI destekli Android 10 ile birlikte çıkması bekleniyor. Galaxy M serisinde gelişmeler bu yöndeyken Samsung bir diğer başarılı serisi olan Galaxy A'da da çalışmalarını sürdürüyor. Bilindiği üzere şirket, geçtiğimiz günlerde Galaxy A71 ve Galaxy A51 modellerini tanıttı. Bu cihazlar hakkında daha detaylı bilgiyi cihaz isimlerine tıklayarak ulaşabileceğiniz haberlerimizden edinebilirsiniz. 2020 model cihazlarını hız kesmeden tanıtmaya devam eden şirket için 2020'nin oldukça ilginç bir yıl olacağını şimdiden söyleyebiliriz.

Kaynak : https://www.91mobiles.com/hub/samsung-galaxy-m11-m31-64gb-storage-in-development/
7
7
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
7
7
2
0
0