8
1
1
0
0

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, geçtiğimiz yılın ağustos ayında yeni akıllı telefonu Galaxy M51'i tanıtmıştı. Ülkemizde de satışa sunulan Samsung Galaxy M51, özellikle bir yönüyle herkesin dikkatini toplamayı başarmıştı. Akıllı telefon, 7.000 mAh'lik devasa bir bataryaya ev sahipliği yapıyordu.

Telefonun böylesine büyük bir bataryaya sahip olması akıllı telefon almak isteyen kişileri kendisine çeken bir özellikti. Fakat hâlâ Galaxy M51'i satın alıp almamak konusunda kararsızsanız, sizler için bu dev bataryalı telefonu inceledik. 2-3 hafta boyunca telefonu kullanan Lütfi de kendi deneyimlerini aktardı.

Samsung Galaxy M51 neler sunuyor?

Samsung Galaxy M51

Samsung Galaxy M51, 7.000 mAh'lik bataryayı nispeten kolay bir şekilde doldurabilmeniz için 25 W'lık hızlı şarj desteğine sahip bir adaptörle birlikte geliyor. Yaklaşık 2 saatte tam şarj seviyesine ulaşan telefon, kullanım şeklinize bağlı olarak kullanım süresi tanıyor. Ancak telefonu orta seviye yoğunlukta kullanırsanız 2 gün boyunca kafanız rahat olabilir.

Akıllı telefon, Samsung'un birçok telefonunda uyguladığı kamera kurulumu tasarımını taşıyor. Dört kameraya sahip olan bu kurulumda 64 MP'lik ana kamera, 12 MP'lik ultra geniş açılı kamera, 5 MP derinlik sensörü ve 5 MP makro lens bulunuyor. Telefon, ön kamera, ultra geniş açılı kamera ve ana kamerasıyla 4K çözünürlükte 30 FPS video çekebiliyor.

Samsung Galaxy M51 Webtekno

6,7 inçlik SUPER AMOLED ekrana sahip Samsung Galaxy M51'in parmak izi okuyucusu telefonun sağında bulunuyor. Telefonun parmak izi okuyucusuysa zaman zaman yanlış çalışabiliyor. Telefonun hoparlörü de mono olduğundan iyi düzeyde ses performansı gösteremiyor.

Son olarak donanım kısmına gelirsek telefon, bizleri Qualcomm'un Snapdragon 730G işlemcisiyle karşılıyor. Adreno 618 grafik birimine sahip olan Galaxy M51, 8 GB RAM'iyle orta segment akıllı telefonlar için standart sayılabilecek bir performans sunuyor. Telefon, Android 10 işletim sistemiyle satılıyor.

Samsung Galaxy M51, günümüzde 3.799 TL'lik fiyat etiketine sahip. Akıllı telefonun sunduğu diğer özelliklerini, kamerasıyla çekilen fotoğraflarını ve akıllı telefonun nasıl bir kullanım sunduğunu görmek için yukarıdaki videomuzu izleyebilirsiniz.

8
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
8
1
1
0
0