Samsung Galaxy Note 9 Tanıtılmadan Çakmaları Ortaya Çıktı

30
5
3
2
1
Çinli üreticiler uslu durmuyor... Samsung daha Galaxy Note 9 modelini tanıtmadan Çinliler çakma Galaxy Note 9'u ürettiler.

Apple, Samsung gibi büyük firmalar yeni amiral gemilerini tanıtmadan önce Çinli ‘merdiven altı’ üreticilerin cihazların çakmalarını piyasaya sürmesine alışığız. Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy Note 9 da bu konuda bir istisna taşımıyor. Samsung’un yeni phablet amiral gemisinin çakması, ilk kez ortaya çıktı.

Şaşırtıcı olmayan bir şekilde Çin menşeli olan çakma Galaxy Note 9, arkadan bakıldığında orijinaline oldukça benziyor. Çift kamera modülü, sensörler ve LED flaş ile birlikte yatay olarak konumlandırılmış. Parmak izi tarayıcısı ise orijinal modelde olduğu gibi kameranın altında bulunuyor.

Cihazın önüne baktığımızda ise ‘ben çakmayım’ diye bağırdığını görüyoruz. Neredeyse Galaxy S7 Edge ile aynı kalınlıkta çerçevelere sahip olan cihaz, hatalı bir Pixel 2 XL gibi görünüyor. Ayrıca ekranın kenarları da Samsung’un standart Edge tasarımına göre çok daha az kıvrıma sahip.

Samsung, Galaxy Note 9 lansmanını 9 Ağustos tarihinde gerçekleştirecek. Galaxy Note 9 ile ilgili şu ana kadar ortaya çıkan tüm bilgileri ve görselleri incelemek için buraya tıklayabilirsiniz. Cihazın lansman tarihi yaklaştıkça Çinli üreticilerin daha ‘başarılı’ çakma Galaxy Note 9’ları ortaya çıkacaktır.

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/The-Galaxy-Note-9-in-three-colors-caught-in-real-life-photo-before-launch_id106751
30
5
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
30
5
3
2
1