Samsung, Galaxy Note 9'u Ağustos Başında Tanıtacak

29
4
2
2
1
Her yaz büyük etkinlikler düzenleyerek duyurular yapmayı gelenek haline getiren Samsung'un bu yaz yapacağı etkinlik tarihi belirlendi. Buna göre 9 Ağustos'ta Brooklyn'de gerçekleşecek bu etkinlikte, Galaxy Note 9'un tanıtımı da yapılacak.

Samsung tarafından dağıtılan davetiyeler sayesinde duyurulmuş olan Galaxy Unpacked etkinliği, Barclays Center adlı dev bir basketbol stadında gerçekleşecek. Piyasaya süreceği ürünlerin etkinlikleri söz konusu olduğunda masraftan ve şovdan kaçınmayan Samsung, Galaxy Note 9 için de aynı tarifeyi uygulayacak.

Samsung tarafından duyuruya dair resmi açıklamanın yakın zamanda yapılması bekleniyor. FCC tarafından da geçtiğimiz günlerde model numalarıyla birlikte onaylanan Note 9, SM-N960F adıyla resmiyet kazanmıştı.

Telefon hakkındaki özellikler henüz tam olarak açıklanmış değil; ancak ortada bazı iddialar mevcut. Bu iddialara göre Note 9, daha da geliştirilmiş S-PEN deneyimi, sunacak. Buna ek olarka Galaxy S9+ modelinde yer alan kameraların daha geliştirilmiş versiyonları bulunacak ve ek olarak da pil kapasiteleri artırılacak.

Kaynak : https://www.engadget.com/2018/06/27/samsung-will-reveal-the-galaxy-note-9-in-brooklyn-on-august-9th/
29
4
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
29
4
2
2
1