Samsung Galaxy Note10 Lite'ın Tasarımını Açıkça Ortaya Koyan Görselleri

25
3
2
1
1
Samsung'un bir süredir konuşulan yeni telefonu Galaxy Note10 Lite, konsept görselleriyle bir kez daha ortaya çıktı. İnce çerçeveleri ve dikdörtgen yapıdaki kamera kurulumuyla dikkatleri üzerine çeken telefonun hala pek çok bilinmezi bulunuyor.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un bir süredir yeni bir telefon üzerinde çalıştığı söyleniyor. Aslına bakacak olursak Samsung'un bu girişimi için bir ilk diyebiliriz çünkü Samsung, daha öncesinde böyle bir çalışma yürütmemiş, özellikle de bir amiral gemisinin "Lite" sürümü üzerinde çalışmamıştı. Bahsettiğimiz telefon, sizlerin de tahmin edebileceği gibi Galaxy Note10 Lite.

Lite sürüm telefonlar, ana modele göre biraz daha sadeleştirilmiş bir şekilde tüketicilerin beğenisine sunuluyor. Aslında bazı teknoloji üreticileri, kimi modellerinin Lite sürümlerini zaten üretiyorlar. Ancak Samsung, özellikle Galaxy Note serisinde böyle bir yaklaşım sergilememişti. Hal böyle olunca da ortaya atılan son söylentiler, tüketicileri ciddi anlamda heyecanlandırdı. Şimdi de Galaxy Note10 Lite'ın bazı görüntüleri ortaya çıktı.

Karşınızda Samsung Galaxy Note10 Lite

Galaxy Note 10 Lite

Yukarıda görmekte olduğunuz fotoğraflara göre Galaxy Note10 Lite, ince çerçeveleri olan bir yapıya sahip olacak. Telefonun ekranının tam üst ve orta bölümüne yerleştirilmiş olan delik, telefonun ön kamerasını içerecek. Telefonun arka kısmında ise dikdörtgen yapıdaki üçlü kamera kurulumu yer alacak. Telefonun kamera kurulumuna ait teknik detaylar bilinmiyor ancak Galaxy Note10'a benzerlik göstermesi bekleniyor.

Galaxy Note10 Lite'ın diğer renk seçenekleri ise şöyle

Galaxy Note10 Lite

Samsung'un bir süredir konuşulan yeni telefonu Galaxy Note10 Lite ile ilgili hala bilinmedik pek çok konu var. Ancak bugüne dek ortaya atılan iddialar, ekranının 6.7 inç boyutunda olacağını ortaya koyuyor. Bu ekran, tüketicilere FHD+ çözünürlük sunacak. Ayrıca Galaxy Note10 Lite'ın, Exynos 9810 ya da Snapdragon 855 işlemciden güç alacağı da söylentiler arasında. 

Samsung, Galaxy Note10 Lite ile ilgili resmi bir açıklama yapmadı. Ancak telefonla ilgili olarak çok ciddi söylentiler ortada dolaşıyor ve hal böyle olunca da teknoloji tutkunları, bu telefona kilitlenmiş durumdalar. Samsung'un konuyla ilgili bir açıklama yapmasının ardından, Galaxy Note10 Lite ile ilgili tüm soru işaretleri giderilmiş olacak.

Kaynak : https://beebom.com/galaxy-note-10-lite-images-leaked/
25
3
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
25
3
2
1
1