Samsung Galaxy A21'in Tasarımını Ortaya Koyan Görseller

8
5
2
1
1
Samsung'un bugüne dek tek bir kelime etmediği ancak gündemi meşgul eden yeni telefonu Galaxy A21 ile ilgili yeni bir detay ortaya çıktı. Telefonla ilgili paylaşılan kılıf görselleri, Galaxy A21'in bazı özelliklerini de ortaya koyuyor.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, 2019 yılını dolu dolu geçirdi. Şirket geride bırakmak üzere olduğumuz yıl boyunca onlarca telefon modeliyle tüketicilerin karşısına çıktı. Kimi zaman üstün donanımsal özelliklere sahip amiral gemileriyle tüketicilerin karşısına çıkan Samsung, kimi zaman da fiyat performans ürünleriyle göz doldurmayı başardı. Şimdiyse Samsung'un 2020 yılında piyasaya süreceği söylenen bir modeliyle ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı.

Söz konusu model, Galaxy A21 olarak isimlendiriliyor. Ancak teknoloji devi, bugüne dek bu telefon modeliyle ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. Yani böyle bir telefonun varlığına kesin diyemiyoruz. Ancak şimdi, Galaxy A21'e ait olduğu ileri sürülen kılıflar ortaya çıktı. Üstelik bu kılıflar, telefonun genel görünümüne gösteriyor. Buna göre Samsung'un yaklaşmakta olan gizemli telefonu, çentikli bir ekranla tüketicilere sunulacak.

İşte Samsung Galaxy A21 için hazırlanan o kılıf

Samsung Galaxy A21

Samsung Galaxy A21'in kılıfı, telefonun sadece ön yüzünü ortaya koymuyor. Aynı kılıfın arka kısmını gösteren başka bir görüntü, Samsung Galaxy A21'in üçlü kamera kurulumuna sahip olacağını ve telefonun arka kısmında da parmak izi okuyucunun olacağını gösteriyor. Ayrıca telefonun üçlü kamera kurulumunun hemen yan kısmında bir de LED flaş bulunuyor.

Samsung Galaxy A21

Yukarıda görmekte olduğunuz fotoğraf, Galaxy A21'nin alt kısmında da 3.5 mm'lik bir kulaklık girişinin olacağını ortaya koyuyor. Ayrıca bu kulaklık girişinin hemen yan tarafında bir de USB Type-C girişi yer alıyor. Bu giriş, Samsung'un Galaxy A serisinde olduğu iddia edilen yeni telefonunda hızlı şarj desteğinin olabileceğini gözler önüne seriyor. Ancak bu desteğin kaç watt ile sınırlı olacağı şu an için belirsizliğini koruyor.

Samsung Galaxy A20, geçtiğimiz mart ayında tüketicilerin beğenisine sunulmuştu. Samsung, Galaxy A21 modelini de 2020 yılının mart ayında duyurabilir. Ancak bunlar elbette şu an için birer iddiadan ibaret ancak gerçekleşme ihtimali yüksek gibi görünüyor. Çünkü telefon kılıfları zaman zaman belirleyici olabiliyor. Bakalım bu kılıf, Samsung'un 2020 yılındaki planlarını ne derece yansıtacak?

Kaynak : https://gadgets.ndtv.com/mobiles/news/samsung-galaxy-a21-case-renders-features-specifications-leak-2150563
8
5
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
8
5
2
1
1