Samsung Galaxy S10'un Kamera Başarısının Arkasındaki Sır Ne?

58
7
6
2
1
Akıllı telefon sektörünün devi Samsung, yapay zekâsına dair yepyeni bilgileri bugün kamuoyuyla paylaştı.

20 Şubat 2019 tarihinde gerçekleştirdiği Unpacked isimli etkinliğinde yepyeni amiral gemisi akıllı telefonları; Galaxy S10e, Galaxy S10 ve Galaxy S10 Plus'ı tanıtan Samsung, tanıttığı cihazların gerçek anlamda başarılı kamera performanslarından da fazlasıyla söz ettirdi.

Bugün ise Güney Koreli teknoloji devi, Galaxy S10 serisinin yapay zekâ destekli kamera sistemi hakkında detayları aktardı. Mükemmel fotoğraf çekebilmenin altında 'Ultra Geniş Açılı Lens'in yattığını söyleyen Samsung, her üç Galaxy S10 modelinde de bu kamerayı kullanarak başarıyı yakalıyor.

Video çekimlerinde ise Galaxy S10, yeni 'Süper Sabit' teknolojisini kullanarak sarsıntıların önüne geçiyor ve net bir görüntüyü kullanıcılarına sunuyor. Yaptığı açıklamada Samsung:

"Ultra Geniş Lens'ten Süper Sabit teknolojiye, Instagram Modu'ndan yeni filtrelere ve Bixby'ye... Kullanıcılar daha önce yapamadıklarını Galaxy S10 ile yapmanın keyfini çıkarıyorlar. Akıllı telefon alırken başarılı kamerayı ilk tercihi yapan tüm kullanıcıları için Samsung, Galaxy S10'u sunuyor" dedi.

30 farklı sahneyi algılayabilen Galaxy S10'un yapay zekâsı, kullanıcılara pek bir iş bırakmadan en mükemmel ayarlamaları fotoğraf üzerinde otomatik olarak yapıyor. Sahnelerin dışında; köpek, ayakkabı ve içecek gibi şeyler olmak üzere 10'u aşkın nesnenin ve varlığın fotoğrafı, Galaxy S10'un kamerasıyla mükemmel bir şekilde çekilebiliyor.

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/Team-that-developed-Galaxy-S10-cameras-reveals-the-secret-to-taking-incredible-pictures_id115046
58
7
6
2
1
Emoji İle Tepki Ver
58
7
6
2
1