Samsung Galaxy S11, Beklenen Yeni Tasarım Özelliklerine Sahip Olmayabilir

29
11
3
2
2
Samsung Galaxy S11 için yayılan söylentilerde bu sefer yeni tasarım ile gelmeyeceği gündemde. Sina web sitesinden edilen bilgilere göre, Galaxy S11 için henüz yeni bir ekran teknolojisi gözükmüyor.

Samsung Galaxy S10 bundan sadece birkaç ay önce çıktı ve önceki telefonların aksine Samsung için büyük bir başarı getirdi. Yaklaşık 3 ay sonra çıkacak olan Galaxy Note10 hakkında, sızıntılardan elde edilen bilgiler sayesinde bazı şeyleri biliyoruz. Yeni bir tasarım ile geleceği ve yeni bazı özelliklere sahip olacağı duyumlar arasında. Duyurusuna 3 ay kalan bir telefon için sızıntılar olabilir fakat gelecek sene çıkacak bir telefon için biraz erken gibi gözüküyor. Öyle ya da böyle ortada dolaşan söylentiler kulağımıza geliyor. Bu söylentilerden bir tanesi de Galaxy S11’in yeni bir tasarım ile gelmeyeceği.

Çok iyi bildiğimiz gibi Ice Universe, geçtiğimiz günlerde Galaxy S11’in Picasso kod adını aldığını açıkladı. S11 hakkında başka bir bilgi vermedi. Aynı zamanda Ice Universe, Samsung’un yılın 2. yarısında daha yaratıcı telefonlar çıkaracağını söyledi fakat bunu söylerken Galaxy Note10’dan bahsetmediğini açıkça belirtti.

Samsung ve diğer akıllı telefon üreticileri bildiğimiz kadarıyla birkaç yıldır yeni ekran tasarımları üzerinde çalışıyor fakat gelinen son noktada bu teknolojiler henüz son kullanıcıya ulaşacak kadar gelişmiş değil.

Konuyu destekleyen bir şekilde Sina web sitesinden elde edilen bilgiler, Samsung’un yeni ‘Gerçek Tam Ekran’ teknolojili akıllı telefon tasarımları üzerinde çalıştığını söylüyor; ancak bu yeni tasarımın Galaxy S11 ile uyumlu olmadığı da söyleniyor.

Sitedeki raporun herhangi bir kaynak sağlamadığınını belirterek devam edelim. Raporda Samsung’un kamera deliğini küçültüp, durum çubuğuna sığacak şekilde ayarlayarak daha geniş bir Sonsuz-O ekranı üzerinde çalıştığı belirtiliyor. Aynı zamanda Samsung’un gelecek yıl 5 nm çipler üreteceği ve Galaxy S11'in yeni işlemcilerden faydalanan ilk telefon olacağı da notlar arasında.

Bunlar henüz Galaxy S11 için çıkan erken söylentiler. Telefon hakkında gelecek Şubat ayına kadar resmi bir açıklama yapılmayacak. Söylentilerin gerçekliğini öğrenmek için önümüzde uzun bir zaman var.

Kaynak : https://bgr.com/2019/05/21/galaxy-s11-release-date-far-away-updated-infinity-o-design-rumored/
29
11
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
29
11
3
2
2