Samsung, Galaxy Tab S6 ve Watch Active 2'nin Tanıtım Tarihlerini Duyurdu

19
1
1
0
0
Samsung, hakkında bazı bilgilerin ortaya çıktığı yeni tableti ve akıllı saatinin lansman tarihlerini YouTube kanalı üzerinde paylaştığı bir video ile duyurdu.

Samsung'un yeni çıkacak tableti ve akıllı saati ile ilgili sızan bilgileri derleyerek daha önce birçok haber paylaşmıştık. Sürekli yeni görüntüleri ortaya çıkan Galaxy Watch Active 2 ve Galaxy Tab S6 ile ilgili yeni bir bilgi daha ortaya çıktı ve bu seferki bilgi, resmi olarak Samsung’dan geldi.

Aslında Galaxy Tab S6 ve Galaxy Watch Active 2’nin canlı görüntüleri, daha önce ortaya çıkmıştı. Şimdi Samsung, YouTube üzerinden yayınladığı kısa bir videoda Galaxy Watch Active 2 ve Galaxy Tab S6’dan bazı görüntüler paylaştı ve videonun sonunda şirket, nihayet iki cihazın da lansman tarihini yayınladı.  

Galaxy Tab S6

Videoda iki cihazın tasarımı çok net ve renkli olarak gözükmese de daha önce paylaştığımız görüntülerden sonra tasarım konusunda çok da şaşıracağımız söylenemez. Bilindiği gibi cihazların bazı özellikleri de daha önce ortaya çıkmıştı. Bu video ise bizlere fazlasıyla merak edilen lansman tarihi konusunda bilgi verdi.

Samsung’un en yeni amiral gemisi tableti olan Galaxy Tab S6, aynı zamanda arkasında çift kamera olan ilk tableti. Cihazın yanında ayrıca Bluetooth özellikli yeni işlevler getirecek bir S Pen de olacak. Samsung’un son amiral gemisi tableti, Snapdragon 855 işlemcisini kullanıyor. Bu da tabletin güçlü olduğunu bizlere gösteriyor. 

samsung galaxy active 2

Galaxy Watch Active 2 ise Samsung’u akıllı saat alanında bir tık ileri taşıyacak. Bu saat, şirketin daha önceki saatlerinde kullanılan fiziksel hareketli çerçevelerini kullanmayarak Touch Bezel adını verdiği, kullanıcı arayüzünde gezmek için dokunmatik çerçeveye sahip ilk akıllı saati olacak. Saat, aynı zamanda EKG gibi birkaç yeni sağlık özelliği getirecek.  

Videoda gördüğümüz üzere Galaxy Tab S6, 31 Temmuz’da piyasaya sürülecek. Galaxy Watch Active 2’nin ise 5 Ağustos’ta piyasaya sürülmesi planlanıyor. Şimdilik saatin ve tabletin fiyatlandırması konusunda herhangi bir bilgi bulunmuyor ancak onlar da yakın zamanda yayınlanacaktır. Samsung'un yayınladığı videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz

Kaynak : https://www.sammobile.com/news/samsung-galaxy-tab-s6-galaxy-watch-active-2-launch-date/
19
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
19
1
1
0
0