Samsung Galaxy Watch Active 2'nin Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

20
2
1
1
1
Günlük hayatımızda bizlere kolaylıklar sunan akıllı saat sektöründe başı Apple ve Samsung çekiyor. Bu şirketlerden Samsung ise Galaxy Watch Active 2 ile akıllı saat çeşitlerine bir yenisini ekliyor. FCC onayı sırasında ortaya çıkan Galaxy Watch Active 2'nin görüntülerine gelin daha yakından bakalım.

Teknoloji devlerinin ürünlerinin lansmanları gerçekleştirilmeden bu ürünlere ait bazı bilgilerin internet ortamında yayınlandığına sık sık şahit oluyoruz. Bu bilgilerin yayınlanması ile cihazların nasıl görüneceğine dair fikirler akıllarda oluşuyor.

Samsung'un giyilebilir teknoloji sınıfındaki akıllı saat serisi Galaxy Watch'ın yeni modeli Galaxy Watch Active 2 hakkında bazı yeni bilgiler ve cihaza ait gerçek görüntüler ortaya çıktı.

Samsung Galaxy Watch Active 2

Güney Koreli teknoloji sektörü devinin yeni akıllı saati Galaxy Watch Active 2'de önceki Galaxy Watch akıllı saatlerde bulunan fiziksel hareketli kadran bulunmayacak. Bunun yerine Samsung, Touch Bezel adını verdiği dokunmatik bir kadran teknolojisini cihazında kullanacak.

40 mm'lik (ekran çapı) Galaxy Watch Active 2'nin 1,2 inçlik bir ekrana ve SM-R830 model numarasına sahip olacağı belirtilirken 44 mm'lik modelin ise 1,4 inçlik yuvarlak ekranı bünyesinde barındıracağı söyleniyor.

Samsung Galaxy Watch Active 2

Görüntülerde gözüktüğü ve neredeyse her Samsung akıllı saatinde olduğu üzere Galaxy Watch Active 2'de de 4 GB kapasiteli dâhili hafıza bulunacak. Bluetooth 5.0 teknolojisini destekleyen ilk Samsung akıllı saati olma unvanına da sahip olan Galaxy Watch Active 2, düşme algılama ve elektrokardiyograf gibi sağlığa yönelik özellikleri kullanıcısına sunacak.

Samsung'un yeni akıllı saati Galaxy Watch Active 2'yi Galaxy Note serisinin yeni akıllı telefonu Galaxy Note10 ile beraber tanıtması bekleniyor. Galaxy Note10'un tanıtılacağı etkinliğin tarihi ise 7 Ağustos olarak belirlenmiş durumda.

Kaynak : https://www.sammobile.com/news/galaxy-watch-active-2-photos-leaked-fcc/
20
2
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
20
2
1
1
1