Samsung, Motorola ve LG'nin Yeni Akıllı Telefonları, Android Kayıtlarında Ortaya Çıktı

9
4
2
2
1
Akıllı telefon sektörü liderlerinin yeni akıllı telefonları daha tanıtılmadan Android'in Kurumsal sitesinde belirdi.

Akıllı telefon üreticileri daha telefonlarını duyurmadan cihazın fotoğraflarının ve özelliklerinin internet aleminde yayınlandığına sık sık tanık oluyoruz. Bu bilgiler sayesinde daha cihazların lansmanı gerçekleşmeden tüm detaylarını öğrenebiliyoruz.

Bugün ise Android'in kurumsal şirketler için çözümler ürettiği platformu Android Kurumsal Rehberi'nde keşfedilen bazı detaylar Samsung, Motorola ve LG'nin yeni akıllı telefonlarının fotoğraflarını ve en önemli özelliklerini ortaya koydu.

Samsung Galaxy A10s

Samsung Galaxy A10s

Daha önce FCC (Federal İletişim Komisyonu) ve Wi-Fi sertifikalarında ortaya çıkan Samsung'un Galaxy A10s akıllı telefonu burada da karşımıza çıkıyor. Cihazın 6,2 inçlik HD+ Infinity-V ekrana ve orijinaldeki 5 MP selfie kamerası yerine yükseltilmiş 8 MP selfie kamerasına ve yine yükseltilmiş 13MP + 2MP arka kameralara parmak izi okuyucusunun hemen üstünde sahip olduğu belirtiliyor.

Gücünü MediaTek'in Helio P22 yonga setinden 2 GB RAM, 32 GB depolama kapasitesi ve 3.400 mAh pil kapasitesinin yanında aldığı da eklenenler arasında.

Motorola Moto E6

Motorola Moto E6

Galaxy A10s gibi FCC ve Geekbench kayıtlarında daha önce de beliren Motorola Moto E6, Android Kurumsal'da 5,5 inçlik HD+ ekranı ve Helio P22 yonga setiyle 2 GB RAM, 16/32 GB depolama ve 3.000 mAh batarya kapasitesinin yanında listeleniyor.

LG X2 (2019)

LG X2

Geçtiğimiz yıl içerisinde piyasaya sürülen LG X2'nin (2018) iyileştirilmiş versiyonu olan LG X2, 5,5 inçlik ekranı, 2 GB RAM ve 32 GB depolamanın yanında NFC desteğiyle öne çıkıyor. LG'nin bu akıllı telefonu ilk kez ortaya çıkıyor ve bu sebeple diğer özellikleri hakkında pek bir bilgimiz bulunmuyor.

Yakın bir zamanda yukarıda listelediğimiz her üç akıllı telefon hakkında çok daha fazla bilginin ortaya çıkmasını bekliyoruz.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_a10s_moto_e6_and_lg_x2_2019_appear_on_android_enterprise_directory-news-38306.php
9
4
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
9
4
2
2
1