Samsung Nijerya, iPhone Üzerinden Atılan Tweet ile Note9 Reklamı Yaptı

85
4
4
1
1
Bu hafta sonu, "iPhone'lardan atılan tweet vakalarının" en sonuncusuyla karşılaştık. Bu kez Samsung, Note9 reklamını iPhone için Twitter kullanarak attı.

Samsung Nijerya'nın resmi Twitter hesabı (@SamsungMobileNG), Galaxy Note9'un Super AMOLED ekranını öven bir tweet paylaştı, ancak çok önemli bir farkla: tweet bir iPhone kullanılarak gönderilmişti. Bunu fark eden Marques Brownlee, nam-ı diğer MKBHD de kendini alıkoymayarak bunu takipçileriyle paylaştı.

MKBHD'nin belirtmesinden sonra tweet'in silinmesinin yanı sıra hesabın kendisi de silindi. @SamsungMobileNG adresinde bulunan hesap, şu anda erişilemez durumda. İronik olan şey ise, iPhone XS Max'ın OLED ekranının Samsung Galaxy Note9'dakinden genel olarak daha iyi görülüyor olması.

Her ne kadar benzer hatayı sadece Samsung Nijerya yapmış gibi görünse de, geçtiğimiz ay Samsung Arabistan da iPhone kullanarak bir tweet göndermiş; Gal Gadot da Huawei reklamını bir iPhone'dan yapmıştı. Birkaç yıl önce LG, iPhone 6'ların eğilme problemi "Bendgate" konusundaki dalga geçer tweetinde de iPhone kullanmış; Donald Trump da Apple'ı boykot etme çağrısını bir iPhone kullanarak dile getirmişti. Kazalar oluyor, fakat bu “iPhone için Twitter” geyikleri her zaman eğlenceli.

Kaynak : https://9to5mac.com/2018/12/02/samsung-tweets-galaxy-note-9-praise-from-iphone/
85
4
4
1
1
Emoji İle Tepki Ver
85
4
4
1
1