Samsung'un Kapaklı Telefonu Veyron Ne Zaman Tanıtılacak?

0
0
0
0
0
Muhtemelen son zamanların en enteresan telefonlarından biri olmaya aday olan Veyron, tanıtım için gün sayıyor.

Son zamanların en enterasan hamlelerinden birini yapmaya hazırlanan Samsung, daha önceden birkaç kez ortaya çıktığı üzere kapaklı ve üst seviye özelliklere sahip bir telefon tanıtacak.

Daha önceden SM-W2017 model numarası ile ortaya çıkan, daha sonradan ise 'Veyron' kod adını alan telefon, bu ayın başında Amerika'da FCC sertifikası almıştı. Şimdi ise telfon Çin'in TENAA kayıtlarında karşımıza çıkmakta.

Peki Veyron Ne Zaman Resmi Olarak Tanıtılacak?

Veyron'un önce FCC, sonrasında da TENAA kayıtlarında gözükmesi, artık tanıtımına hazır olduğunu işaret etmekte. Bu bağlamda pek çok yabancı kaynağın beklediği tarih ise 3 Kasım. 

Yani bir diğer deyişle; eski moda tasarımı yeni teknolojiler ile birleştirmeye hazırlanan Samsung'un kapaklı telefonu Veyron, önümüzdeki hafta tanıtılacak.

Veyron'un Özellikleri Neler?

Telefonda -TENAA ve FCC kayıtları da baz alındığında- beklenen özellikler şu şekilde;

4,2-inç 1080x1920 çözünürlükte (FHD) Super AMOLED ekran
2.15GHz Snapdragon 820 çipset 
Adreno 530 grafik işlem birimi
4GB RAM ve 64GB sabit depolama alanı (256GB'ye kadar microSD desteği)
12MP arka ve 5MP ön selfie kamera
Parmak izi okuyucu sensör
2300mAh batarya

Android 6.0.1 işletim sistemi yüklü olarak gelecek telefonda ayrıca Samsung Pay ödeme sistemi de bulunacak. Telefon ile alakalı fiyat ve resmi çıkış tarihi gibi bilgilerin yakın zamanda açıklanması bekleniyor.

Kaynak : http://www.phonearena.com/news/Samsungs-high-end-Android-powered-clamshell-SM-W2017-gets-permission-to-proceed-in-China_id87180
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0