Samsung Galaxy Watch Active 2’nin Yüksek Çözünürlüklü Görüntüleri Ortaya Çıktı

25
5
2
1
0
Bir süredir hakkında hem bilgiler hem de fotoğraflar edindiğimiz Samsung Galaxy Watch Active 2’nin yüksek çözünürlüklü fotoğrafları elimize geçti. Kayış ve renk seçeneklerinin neredeyse hepsi bu şekilde kaliteli bir şekilde belli oldu.

Samsung Galaxy Watch Active 2’nin düşük çözünürlüklü çeşitli fotoğrafları bir süredir ortaya çıkıyordu. Bu şekilde saatin hem görünüşü hem de özellikleri hakkında bazı bilgilere sahip olmuştuk. Şimdi, akıllı saatin renkleri ve kayış malzemeleri konusunda daha net bilgi sahibi olacağımız fotoğraflar yayınlandı. 

galaxy watch active 2

Akıllı telefonlarla ilgili ortaya çıkardığı bilgilerle tanınan Evan Blass, Galaxy Watch Active 2’nin fotoğraflarını yayınladı. Fotoğraflarda, her boyut için üç kasa rengi gösteriliyor. Bunların yanı sıra, küçük boyutlu saatlerde deri kayışlar kullanılırken, büyük boyutlularda daha yumuşak silikon kayışlar kullanılıyor. 

Samsung galaxy watch active 2

Tabii kayış seçenekleri bunlarla sınırlı kalacak mı bilmiyoruz zira bunlar yalnızca “ele geçen” bilgiler. Henüz resmi bir açıklama olmasa dahi, üçüncü taraf veya Samsung tarafından yapılmış kayışlar da Galaxy Watch Active 2 için satışa sunulacaktır. 

Samsung, Galaxy Watch Active 2’yi resmi olarak 5 Ağustos’da tanıtacak. Şirket geçtiğimiz günlerde YouTube’da yayınladığı bir videoyla bu tarihi bizlere duyurmuştu. Bu tarihten iki gün sonra da Galaxy Note10 ve Note10+’ın paket açılışı canlı olarak yapılacak. 

Kaynak : https://www.gsmarena.com/highres_renders_of_the_samsung_galaxy_watch_active_2_are_now_out-news-38495.php
25
5
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
25
5
2
1
0