Samsung Galaxy Watch Active 2'nin Basın Görselleri Ortaya Çıktı

13
2
1
0
0
Samsung'un yeni akıllı saati Galaxy Watch Active 2 ile ilgili birçok bilgi ortaya çıkmış, birçok farklı şeyler söylenmişti. Ortaya çıkan son görselle birlikte bu bilgilerden hangilerinin doğru olduğu kesinleşmiş oldu. Ortaya çıkan basın görselleriyse cihazın çıkışının yakın olduğunun ipuçlarını verdi.

Samsung Galaxy Watch Active 2'nin ortaya çıkan basın görselleri, akıllı saatin beklenenden daha yakın zamanda çıkabileceğini gösterdi. Cihazın özellikleri ve hareketli görselleri gibi bilgileri gibi bilgilerin ortaya çıkmasıyla birçok söylenti de belirmişti. Şimdiyse cihazın resmi basın görselleri sızdırılmış durumda.

Sosyal medya platformlarında ortaya çıkan görsellerde cihazın ismi ve tasarımı onaylanmış oldu. Görsellerde bulunan bilgiler aynı zamanda önceki bilgilerle de uyuştu. Cihaza genel olarak bakıldığı zaman Galaxy Watch Active ile büyük benzerlik gösteren Galaxy Watch Active 2, modern görünümünü korumaya devam ediyor.

İşte Samsung Galaxy Watch Active 2'nin basın görseli;

samsung

Görsellerde görülebildiği üzere Galaxy Watch Active 2'de dönen çerçeveler bulunmuyor. Tüm bunların yanı sıra ilk Galaxy Watch Active'de bulunmayan bir deri kordon da rahatlıkla görülebiliyor. Şu an için deri kordonun ek bir seçenek olarak mı geleceği yoksa plastik kordonların yerini mi alacağı bilinmiyor. Dahası, akıllı saatin sağ üst kısmında, güç tuşunun üstünde Apple Watch Series 4'ü andıran bir kırmızı halka bulunuyor.

samsung

Ortaya çıkan önceki bilgilere baktığımız zaman Galaxy Watch Active 2'nin 40 mm ve 44 mm olmak üzere iki farklı boyutta geleceği biliniyor. LTE modelinin yanı sıra bir modelin yalnızca Wi-Fi desteklemesi bekleniyor. Söylentilerin arasında Galaxy Watch 2'nin Apple Watch Series 4'te olduğu gibi EKG ve düşme algılama gibi özellikleri edineceği de bulunuyor. Son olarak cihazın bu zamana kadar görülmemiş bir özellik olan vücut yağ oranını ölçen bir özellikle geleceği de patent dosyalarında görülmüştü.

Galaxy Watch Active 2'nin çıkıt tarihi şu an için bilinmiyor. Cihazın basın görsellerinin, Samsung'un 7 Ağustos'ta gerçekleştireceği Galaxy Note10 etkinliğine yakın bir tarihte ortaya çıkması, Galaxy Watch Active 2'nin Galaxy Note10 ile birlikte ortaya çıkabileceğini düşündürüyor.

Kaynak : https://www.91mobiles.com/hub/samsung-galaxy-watch-active-2-press-render-leaked-launch-imminent/
13
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
13
2
1
0
0