Samsung'un Yeni Tableti Galaxy Tab S4'te İris Tanıma Özelliği Olacak

11
3
2
1
1
Samsung'un yakın zamanda tanıtması beklenen amiral gemisi tableti Galaxy Tab S4'te, parmak izi okuyucusu yerine iris tarayıcısı olacağı belirtildi.

Samsung'un Tab ailesine olan inancı devam ediyor ve bu sene içerisinde birkaç yeni modelin tanıtılması beklenmekte. Bu modellere yapılacak yeniliklerin başında, ekran gövde oranının iyileştirilmesi bulunmakta ve bu yeniliklerle beraber yeni modellerde fiziksel home butonu yer almayacak.

Bu iyileştirmelerin yanı sıra güvenlik seçeneklerinde de farklılıklar olacak gibi duruyor. Geçen yılın amiral gemisi tableti Tab S3'te bir parmak izi okuyucusu bulunmaktaydı ancak Tab S4'te böyle bir seçenek sunulmayacak. Galaxy Tab S4'te güvenlik seçeneği olarak iris tarayıcı yer alacak.

Bu yılın başlarında Galaxy S9 ve S9 + ile sunulan Akıllı Tarama özelliği, geleneksel parmak izi tanımını tamamen değiştirerek, Samsung'un yeni amiral gemisi tableti ile genişletilecek. Özetle Galaxy Tab S4, irisinizle yüzünüz arasında bağlantı kurarak, aydınlatma koşullarından bağımsız olarak kilidin açılması için en iyi ve hızlı yolu bulmaya çalışacak.

Kaynak : https://www.androidpolice.com/2018/07/20/samsung-galaxy-tab-s4-confirmed-ditch-fingerprint-reader-favor-iris-scanner/
11
3
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
11
3
2
1
1