Samsung ve Apple’ın Korkulu Rüyası Oppo Find X’in Tanıtım Tarihi Açıklandı!

13
4
3
3
1
Çin merkezli devleşen üreticilerin arasında Xiaomi’den sonra gelen, dünyanın en büyük 5. akıllı telefon üreticisi Oppo, özellikleriyle devlere kabuslar yaşatacak amiral gemisinin tanıtım tarihini kesin bir şekilde açıkladı.

Bir zamanlar piyasanın en çakma telefonlarını üreten Çin merkezli dev teknoloji şirketleri, artık devlere kafa tutacak duruma geldiler. Bir süredir inanılmaz yükselişler kaydeden Huawei, Xiaomi ve Oppo, Samsung ve Apple gibi devlerin Asya pazarına girmelerine engel oluyor. Bu durumun en büyük nedenlerinden birisi de gerçekten kaliteli cihazlar üretmeyi başarıyor olmaları. Sonuçta ilk 5’teki 3 şirket Çin’den geliyor.

Bir diğer açıdan Çinli üreticilerin başarısının nedenleri arasında artık çakma ürünler değil, özgün ürünler üretmek var. Oppo ise Xiaomi’nin ardından, özgünlük konusunda diğer Çinli şirketlere göre daha çok ön plana çıkıyor.

Yeni amiral gemisi Find X için resmi bir görsel yayınlayan Oppo, cihazın 19 Haziran’da tanıtılacağını duyurdu: 

Üstelik Oppo’nun bu tanıtım etkinliği Çin’de değil, Fransa’nın başkenti Paris'te düzenlenecek. Etkinliğin Louvre Müzesi’nde gerçekleştirileceğini de not düşelim. Oppo, gözünü yükseklere diktiğini daha iyi bir şekilde belli edemezdi doğrusu. 

Snapdragon 845 yongasıyla gelecek Oppo Find X, diğer özellikleriyle de gerçek bir amiral gemisi olacak. Hatta piyasada, iPhone X ve Huawei P20 Pro’dan sonra gerçek bir yüz tanıma sistemine sahip üçüncü cihaz olacak. Tasarımından ise çentik furyasının dışına çıkacak özgün çizgiler akacak. 

19 Haziran’a kadar gerçekleştirilecek sızıntılar ve resmi açıklamalar için buradayız. Tanıtım sırasında cihaz hakkındaki bütün detayları size aktaracağız, takipte kalın. 

Kaynak : https://www.gsmarena.com/official_oppo_find_x_announced_june_19-news-31482.php
13
4
3
3
1
Emoji İle Tepki Ver
13
4
3
3
1