Sociable Talks Kişisel Gelişim ve Girişimcilik Zirvesi, 16 Eylül'de Ankara'da

10
3
1
1
0
Sociable Talks Kişisel Gelişim ve Girişimcilik Zirvesi, 16 Eylül'de Ankara'da
Sociable Talks ekibi, 16 Eylül tarihinde Kişisel Gelişim ve Girişimcilik Zirvesi gerçekleştirecek. Ankara Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde bulunan Yıldız Kenter Tiyatro Salonu’nda gerçekleşecek organizasyon, 400 kişilik bir kitleye kişisel gelişim ve girişimcilik alanında birbirinden değerli konuşmacıları dinleme fırsatı sunacak.

Gençleri hayal kurmaya teşvik ederek üretken bireyler olmalarını sağlamayı amaçlayan organizasyon, genç yüzleri proje ve Ar-Ge faaliyetlerinin içerisine sokmayı ve girişimcilik ruhunu desteklemeyi amaçlıyor. Bu nedenle de Kişisel Gelişim ve Girişimcilik Zirvesi’nin hedef kitlesini aileler, gençler, yatırımcılar ve şirket yöneticileri oluşturuyor.

Kişisel Gelişim ve Girişimcilik Zirvesi’nde söz alacak konuşmacıların başında  Lookater ortak kurucusu Alp Onur yer alıyor. Ayrıca Alper Efe, Mehmet Ali Makbuloğlu, Furkan Saygıcı, Özge Özmen, Eray Erdoğan, Utku Gökçe Kişisel Gelişim ve Girişimcilik Zirvesi’nde konuşma gerçekleştirecek diğer isimler olarak göze çarpıyor.

10
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
10
3
1
1
0