Sony, James Bond Rolünü Oynaması İçin Daniel Craig’in Önüne Yine Milyonlarca Dolar Yığdı!

0
0
0
0
0
Sony, James Bond Rolünü Oynaması İçin Daniel Craig’in Önüne Yine Milyonlarca Dolar Yığdı!
Daha önce kendisine sunulan 99 milyon dolarlık kontratı reddederek James Bond rolünü oynamayı kabul etmeyen Daniel Craig’e bu sefer çok daha fazlası teklif edildi.

Birkaç ay önce ağzımızı açık bırakan bir haber duymuş, Daniel Craig’in Bond rolünü oynaması için kendisine teklif edilen 99 milyon dolarlık kontratı geri çevirdiğini öğrenmiştik. Üstelik kontrat bu parayla da sınırlı değildi; oyuncuya filmin gişe hasılatından da ekstra pay teklif edilmişti. Galiba Craig’den başkasını istemeyen Sony, oyuncuya bu sefer daha önce teklif ettikleri rakamın çok daha fazlasını önerdi.

Gelen son haberlere göre Sony, Daniel Craig’in iki yeni Bond rolünü oynamayı kabul etmesi halinde 150 milyon dolar ödemeyi kabul etmiş durumda. Oyuncunun daha önce sarf ettiği ‘bileklerimi keserim yine de oynamam’, ‘bir daha Bond karakterini canlandırırsam bilin ki rolü para için kabul etmişimdir’ cümlelerinden sonra ne olacağını kestirmek açıkçası güç. Eğer olay gerçekten paraysa bu sefer teklifi geri çevirmesi çok zor, 150 milyon dolar yani boru değil. Ya da ciddi bir idealistlik örneği sergileyecek ve ‘bileklerimi keserim demiştim, hala anlamıyor musunuz?’ diyerek teklifi kabul etmeyecek. 

Bir Bond hayranı olarak şunu söylemeliyim ki Craig’in alacağı paranın şimdiden filmlerden daha fazla konuşuluyor olması, serinin tılsımını bozacak gibi geliyor bana. Keşke bu meseleler daha özel kalsaydı da yeni filmleri izlerken -rolü kabul ederse eğer- ‘kaptın tabi 150 milyon doları, ceylan gibi çatılarda sekersin’ diye iç geçirecek olmasaydık. 

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0