Sony'nin Tıpkı Playstation'a Benzeyen Yeni Katlanabilir Telefon Konsepti

47
19
11
8
6
Bazı belli pazarlarda akıllı telefon piyasasından çekileceği söylenen Sony'e ait yeni bir akıllı telefon konsepti ortaya çıktı.

6.2 inç boyutunda olması ve 4K OLED ekranla gelmesi beklenen telefon gerçekten çok şık duruyor. Cihazın açık halinin bir Playstation konsolunu andırdığını söyleyebiliriz. Ana ekranının yanı sıra bir de ekranlara konuşlanmış 3'er inçlik yan ekran barındıracak olan telefon, oldukça fütüristik duruyor.

Sizler için iyi mi kötü mü olacağını bilemediğimiz bir haberse telefonun ince bir çentiği olacağı yönünde. Yukarıdaki görselden de görebileceğiniz gibi aslında şık diyebileceğimiz, 'çentikli telefon' tanımına uymayacak zariflikte bir çentik konuşlandırılmış.

Cihazda 19 ve 12 megapiksellik iki arka kamera ve 13 megapiksellik bir ön kamera bulunması bekleniyor. Konsept tasarımların kaderi malumunuz; telefonun piyasaya çıkması şaşırtmayacağı gibi, bu konsept çizimler telefona dair gördüğümüz son şey de olabilir. Yine de piyasaya çıkarsa çok fazla alıcısı bulunacak şık bir telefon olacağını söyleyebiliriz.

Kaynak : https://www.mirror.co.uk/tech/concept-images-reveal-foldable-sony-12883221
47
19
11
8
6
Emoji İle Tepki Ver
47
19
11
8
6