Sony, Zombieland'in Mobil Oyununun Geleceğini Duyurdu (Video)

5
5
1
0
0
Sony'nin efsane eserlerinden bir tanesi olan Zombieland, hikayesine uygun bir şekilde mobil platformlara oyun olarak geliyor. Oyun hem Android hem de iOS platformları üzerinden oynanabilecek.

Sony Pictures, 2009 yılında yayınladığı Zombieland filmiyle uzunca bir dönem konuşuldu. Gişe rekorları kıran bu filmin ikincisini duyuran Sony, şimdi de yeni bir mobil oyun duyurusu yaptı.

Sony tarafından duyurulan bu oyun, "Zombieland: Double Tapper" olarak isimlendiriliyor ve hem iOS hem de Android platformları üzerinden oynanabilecek. ABD'de geçecek olan RPG türündeki bu oyun için Sony, Tilting Point ve Metagame Studios ile iş birliği yapacak.

sony zombieland

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Sony Pictures Television Games başkan yardımcısı Paul Joffe, filme bağlı kalarak geliştirecekleri bu oyunu kullanıcılarla buluşturacakları için fazlasıyla heyecanlı olduklarını ifade etti. Oyundan fazlasıyla umutlu olduğunu vurgulayan Joffe, Zombieland: Double Tapper'ın oyunseverlerin saatler boyunca eğlenceli vakit geçirebilecekleri bir proje olacağını söyledi.

Zombieland: Double Tapper'la ilgili Tilting Point ve Matagame Studios'tan da açıklamalar geldi. Tilting Point başkanı Samir El Agili, böyle bir oyunun parçası oldukları için fazlasıyla memnun olduklarını ve kendilerine güvendiklerini söylerken Metagame Studios CEO'su Daniel Nay ise Zombieland'in kendi mizah anlayışlarına fazlasıyla uygun olduğunu ve ortaklarıyla birlikte oyunseverlerin beklediği süreye değecek bir projeyi inşa edeceklerini söyledi.

Oyun şu an için kısıtlı erişime sahip ve oyunseverlerin ön kayıt yaptırmaları gerekiyor. Oyunun geliştirilme sürecine çok kısa bir süre önce başlandığı için de tüm cihazlar tarafından kullanılamıyor. Eğer oyunun Android ve iOS sürümleri için ön kayıt yaptırmak isterseniz, burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz. 

Oyunun yayınlanan tanıtım videosunu ise hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Kaynak : https://primagames.com/news/new-zombieland-mobile-rpg-game-announced
5
5
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
5
1
0
0