KGB'den Sızdığı İddia Edilen Uzaylı Videosu Yeniden Gündemde!

7
1
1
0
0
KGB'den Sızdığı İddia Edilen Uzaylı Videosu Yeniden Gündemde!
Antik Mısır ve uzaylılar ilişkisi hiç bitmeyecek gibi... Soyvet gizli servisi KGB tarafından Mısır'daki Giza Piramiti'nde bulunan bir mumyanın videosu tekrar tartışmalara yol açtı.

Antik Mısır ve uzaylılar arasında bir ilişki olduğu iddiası yıllardır gündemden düşmüyor. Hollandalı yazar Erich von Daniken’in 1968 yılında yayınlandığı “Tanrıların Arabaları” kitabında dile getirdiği Mısır Piramitleri’nin inşaasında uzaylıların yardım ettiği iddiaları ve hiyarogliflerdeki uzaylı figürleri günümüze kadar çeşitli farklı iddialara da yol açtı. Bunlardan görüntüler ile desteklenen biri ise KGB’den sızdığı iddia edilen video oldu.

YouTube’da geçtiğimiz yıllarda yayınlanan aşağıdaki video EWAO sitesi tarafından tekrar yayınlandı. İddialar ise 1961 yılında KGB’nin başlattığı ISIS adlı bir proje sonucu, Mısır’daki Giza platosunda bulunan bir mezarın içinde 13 bin yıllık uzaylı mumyasının bulunmasına dayanıyor. 

Soğuk savaş yıllarındaki bir diğer uzaylı iddiası ise çokça bilinen Roswell olayıdır. Birleşik Devletler’in Roswell kasabasına düşen UFO sayesinde uzaylıları inceleme ve onların teknolojilerinden yararlanma olanağına kavuştuğunu düşünen Sovyet yetkililer, dünyanın farklı bölgelerinde uzaylı araştırmalarına başlatarak ABD’nin bu üstünlüğü karşısında bir çözüm bulma yoluna gitti. Bu nedenle Mısır’dan araştırma için özel bir izin istendi ve o dönemdeki müttefikleri olan ülke bu izni verdi. Bunun üzerine KGB servisi Mısır’da Giza platosunda bulunan bir mezarı açarak mumyalar üzerinde inceleme yaptı. Videonun o dönemde çekildiği ve günümüze kadar sızdığı iddia ediliyor. Anlaşılan Mısır Piramitleri uzaylı iddialarına ev sahipliği yapmaya devam edecek…

7
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
7
1
1
0
0