SON DAKİKA: Spotify'a Dünya Genelinde Erişim Sağlanamıyor

52
29
8
6
3
En popüler çevrimiçi müzik platformlarından Spotify, dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılarını etkileyen yeni bir sorunla karşı karşıya kaldı. Platformda müzik dinlemek isteyen kullanıcılar, "Bir sorunla karşılaştık" ve "Aradığınız şarkı kütüphanede bulunamadı" gibi uyarılarla karşılaşıyor.

Müzik platformu denildiği zaman akla ilk gelen isimlerden Spotify, 158 milyondan fazla aboneye sahip. Kullanıcılarına kesintisiz müzik deneyimi yaşatmayı hedefleyen platform, bugün itibarıyla dünyanın dört bir yanındaki kullanıcıları etkileyen bir problemle karşılaştı.

Down Detector'da yer alan uyarılara göre bugün 15:10 sularından itibaren kullanıcılar Spotify'da erişim sorunu yaşamaya başladı. Şu anda platformda müzik dinlemek isteyen kullanıcılar, Hay Aksi, Bir Sorunla Karşılaştık ve İstediğiniz Şarkı Bulunamadı gibi uyarılarla karşılaşıyor. Down Detector'de yapılan şikayetleri aşağıdaki görselde görebilirsiniz.

spotify down

Spotify'da yaşanan sorunun kaynağı henüz bilinmiyor. Öyle ki Spotify'ın bile dünyadaki tüm kullanıcıları etkileyen bir sorun olduğundan emin değiliz. Zira Spotify'ın Twitter'da yer alan destek hesabı, sorun bildiren kullanıcıların kişisel bir problem yaşadığını düşünerek kullanıcılardan kullandıkları Spotify sürümünü ve cihaz markasını talep ediyor. 

Spotify'da sorun yaşayan kullanıcıların sosyal medya paylaşımları:

spotify

spotify

spotify

52
29
8
6
3
Emoji İle Tepki Ver
52
29
8
6
3