Star Wars, Marka Adını Korumak İçin Ara Vermeye Hazırlanıyor

16
6
3
2
0
Özellikle Disney tarafından satın alındıktan sonra birçok medya platformuna akın akın gelen Star Wars'un beyaz perdeye kısa bir süre için veda etmesi, markanın ihtiyacı olan şey olabilir.

Disney, dün yakın zamanda resmi olarak Fox'u satın almasıyla desteklenen silahlı ve operasyonel bir film listesi duyurdu. Listede Star Wars filmleri de bulunuyor ancak bu filmler The Rise of the Skywalker’dan üç sene sonra yani 2022’ye kadar vizyona girmeyecek.

Yakın gelecekte belli bir süre vizyonda Star Wars filmleri göremeyecek olsak da zaten şu an oldukça fazla Star Wars filmi bulunuyor. Ayrıca galaksinin çok uzak köşelerinde macera beyaz perde de belli bir süre nadasa bırakılmış olsa da The Mandalorian, Clone Wars ve Cassian Andor, Disney+’da seyircilerini galaksinin uzak köşelerine götürmeye devam edecek.

Bunun haricinde Resistance, Disney Channel’da yayın hayatına devam ederken, Marvel da Star Wars çizgi romanlarını okuyucuyla buluşturmayı kısa vadede bırakmayacak. Tüm bunlara ek olarak Del Rey ve Lucasfilm de kitapları yayımlamayı durdurmayacak.

Özellikle Disney’in eline geçtikten sonra neredeyse her medya platformunda kendisine yer bulan Star Wars markası için beyaz perde maceralarına kısa bir süreliğine de olsa ara vermek en azından bu markaya sadece filmlerle bağlı olan hayranlar için oldukça önemli olacaktır.

Ayrıca bu ara Star Wars markasının da temiz bir başlangıç yapması için oldukça güzel bir fırsat. Peki siz galaksinin çok çok uzak köşelerinde yaşanan maceraların beyaz perde de belli bir süre ara vermesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Disney, üç yıllık aradan sonra Star Wars için taze ve hayranları daha çok tatmin edecek bir başlangıç yapabilir mi?

Kaynak : https://io9.gizmodo.com/star-wars-3-year-box-office-hiatus-could-be-just-what-t-1834590919
16
6
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
16
6
3
2
0