Disney, Star Wars’tan Avatar’a 2027’ye Kadar Çıkacak Filmlerini Açıkladı

64
10
6
6
3
Disney, Avatar ve Star Wars'un eski serilerinin devam filmlerini ve yeni çekeceği filmleri açıkladı.

Marvel Sinematik Evreni çok uzun süredir beyaz perdede önemli bir güç olarak göze çarpıyor. Serinin Avengers: Endgame ile bir dönemi kapatmasının ardından diğer firmalar oluşacak boşluğu doldurmak için hazırlık yapıyor. Herkesin gözü Avengers’ın payında.

Disney ise bu boşluğu yine kendi serileriyle doldurmayı planlıyor. Bu noktada da devreye firmanın elinde bulunan ve halihazırda sinema tarihinin en çok para kazanan filmi Avatar geliyor. Uzaylı Pocahontas’ı olarak özetlenebilecek olan seride, Guardians of the Galaxy ve Avengers filmlerinden tanıdığımız Zoe Saldana başrolde oynuyordu.

Disney, 60 filmlik yeni bir liste yayınladı. Bu liste, 2027 yılına kadar Disney tarafından çekilecek olan filmleri içeriyor. Dürüst olmak gerekirse listeye bakınca bayram harçlıklarını toplayıp bakkala düşmüşüz gibi hissetmemiz mümkün: Star Wars serisi The Rise of the Skywalker’dan sonra devam edecek, Avatar’ın devam filmleri gelecek, hatta bir de Bob’s Burger filmi çıkacak.

2009 tarihli ilk Avatar’dan bu yana beklenen devam filmi, 17 Aralık 2021’de sinemalarda olacak. Normalde 13 yıl sonra çıkacak devam film, bir yıl erkene alındı ve 2021’e çekildi. 2023’te Avatar 3, 2025’te Avatar 4 ve 2027’de de Avatar 5 gösterime girecek.

Star Wars cephesinde de Rise of the Skywalker bir son olmayacak. Seride üç tane henüz ismi bilimeyen film daha olacak. Bu üç filmden ilki 2022 sonunda gelecek. Yani her yıl ya bir Avatar ya da bir Star Wars filmi izleyeceğiz.

Avengers: Endgame sonrasında MCU filmleri de devam edecek. Fox anlaşmasından sonra eve dönen X-Men de The New Mutants adlı filmle 2020 yılında beyaz perdede olacak.

Bu yıl Frozen 2’yi çıkaracak olan Disney’in önümüzdeki yıllarda bu seriler hariç çıkarmayı planladığı önemli filmleri arasında 2020 yılında çıkacak olan İsimsiz Kingsman filmi, Mulan, 2021 tarihli Indiana Jones filmi gibi filmler de yer alıyor. Ayrıca pek çok animasyon ve Disney canlandırmalı (live action) film de şimdiden planlanmış olarak gözüküyor.

Kaynak : https://www.unilad.co.uk/film-and-tv/disney-confirms-avatar-sequel-release-date/
64
10
6
6
3
Emoji İle Tepki Ver
64
10
6
6
3