Steam Fiyatı 24 TL Olan Oyun, Epic Games’te Ücretsiz Oldu

15
3
1
0
0
Epic Games'in 2020 yılına kadar her hafta bir ücretsiz oyun etkinliği devam ediyor. Şirketin bu haftaki ücretsiz oyunu Torchlight oldu.

Epic Games, yaklaşık bir ay önce 2020 yılına kadar her hafta bir ücretsiz oyun vereceğini duyurdu. Şirketin, Steam ile rekabetine yeni bir sayfa açan bu hamle, geçtiğimiz haftalarda uygulanmaya başladı ve şirket düzenli olarak ücretsiz oyun veriyor. Epic Games'in bu hafta verdiği ücretsiz oyun ise "Torchlight" oldu. 

2009 yılında Runic Games tarafından geliştirilen bu oyun, sadece 500 megabaytlık kurulumu olmasına rağmen, beklentileri karşılayacak türden.

epic games

Farklı karakter seçimi yapılabilen bu oyunda, karakterlerinizi özelliklerine göre geliştirmeniz ve çevrenizde bulunan düşmanları alt etmeniz gerekiyor. 

Epic Games'te ücretsiz oyunlar nasıl indirilir?

  • Epic Games üzerinde 18 Temmuz'a kadar ücretsiz olan bu oyuna sahip olmak isterseniz, ilk olarak burada bulunan bağlantıya erişmeniz gerekiyor.
  • Oyunun Epic Games sayfasına eriştikten sonra, oyunun normal fiyatını göreceğiniz bir kısım bulunuyor. Ayrıca bu kısım, oyunu Epic Games kütüphanenize eklemenizi sağlıyor.

epic games

  • Ücretsiz yazan kısma tıkladıktan sonra Epic Games hesabınıza giriş yapmanız isteniyor. Daha önceden üyelik oluşturduysanız o hesabınıza giriş yapabilir ya da yeni bir üyelik oluşturabilirsiniz.
  • Üyelik veya giriş işlemleri tamamlandıktan sonra yeni bir sayfaya yönlendiriliyorsunuz ve bu sayfada karşınıza oyunun satın alım ekranı çıkıyor.

epic games

  • Sağ alt kısımda bulunan "SİPARİŞ VER" kısmına tıkladıktan sonra, oyun Epic Games kütüphanenize eklenmiş oluyor. Bu noktadan sonra Torchlight'ı Epic Games'in uygulamasını kullanarak bilgisayarınıza indirmeniz gerekiyor. İndirme ve kurulum işlemlerinin tamamlanmasıyla birlikte Torchlight'ı oynamaya hazırsınız demektir.

Epic Games, önümüzdeki hafta ise "Limbo" isimli oyunu ücretsiz olarak verecek. Limbo'ya da yukarıda bulunan işlemleri uygulayarak sahip olabileceksiniz.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/torchlight-is-free-on-the-epic-games-store-limbo-will-be-next/
15
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
15
3
1
0
0