Steam Fiyatı 31 TL Olan Oyun, Humble Bundle'da Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu

21
12
10
3
0
Bilim kurgu sevenlerin bayılacağı macera oyunu Tacoma'yı kısa süreliğine ücretsiz bir şekilde edinebilirsiniz.

Düzenlediği kampanyalarla oyunları kısa süreliğine ücretsiz olarak dağıtan Humble Bundle yine yapacağını yaptı. Hikâyesi 2088 yılındaki yüksek teknolojili bir uzay istasyonunda geçen Tacoma ile bilim kurguyla dolu bir ortama girmek istiyorsanız şimdi tam sırası. Zira Humble Bundle üzerinde Tacoma kısa süreliğine tamamen ücretsiz.

Tacoma kalıcı olarak ücretsiz bir şekilde nasıl indirilir?

  • Her şeyden önce, eğer ki Humble Bundle hesabınız yoksa buraya tıklayarak kendinize yeni bir hesap oluşturmanız. Eğer hesabınız varsa Humble Bundle hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor.
  • Hesabınıza giriş yaptıktan sonra Tacoma'nın Humble Bundle sayfasına buradan erişim sağlayın.

  • Karşınıza çıkacak olan "GET THE GAME" butonuna,

  • ve ardından "GET IT NOW" yazılarının olduğu butona tıklayınız.

  • Önünüze gelecek olan sayfada "ORDER COMPLETE" (sipariş tamamlandı) ibaresini göreceksiniz. Şimdi, Humble Bundle hesabınıza bağlı olan e-posta adresinize giriş yapın.

  • Humble Bundle'dan gelen e-postadaki yeşil "Download Now" yazısına tıklayın. E-postayı göremiyorsanız spam kutunuzu kontrol etmeyi unutmayın.

  • Açılan bağlantıda sayfanın ortasına doğru ilerleyin. Tacoma oyununu nasıl indirebileceğinizi gösteren seçeneklerin olduğu kısma gelin. İsterseniz Direct Link seçeneği ile oyunu internet tarayıcınız aracılığıyla indirebilir, isterseniz BitTorrent ile hızlı bir şekilde oyunu edinebilirsiniz.

Not: BitTorrent burada yasal olarak kullanılmıştır.

  • Direct Link seçeneğini seçer ve "Download" butonuna basarsanız karşınıza bu şekilde bir uyarı çıkabilir. Direct Link ile indirmenin yavaş olacağı konusunda sizi uyarır. Direct Link ile oyunu indirmenin ortalama 2 - 3 saat sürdüğünü belirtelim.

İnen oyun dosyasında bulunan Tacoma.exe ile oyunu kurmaya gerek bile kalmadan direkt aksiyona girişebilir ve Tacoma'yı ömür boyu kütüphanenizde tutabilirsiniz.

21
12
10
3
0
Emoji İle Tepki Ver
21
12
10
3
0