Supergirl’ün Beşinci Sezonunun Fragmanı Yayınlandı

18
5
4
2
1
Bu sene de çizgi roman dünyasıyla ilgili bilgiler verilen San Diego Comic-Con etkinliği, Supergirl’ün beşinci sezonunun fragmana da sahne oldu. Yeni fragmanda Kara Danvers’ı bekleyen kötülükler ve yeni bir kostüm gösteriliyor.

Superman’in kuzeni Kara Danvers’ın hayatını anlatan Supergirl de dâhil olmak üzere DC’nin televizyon dizileri tüm hızıyla yollarına devam ediyor. San Diego Comic-Con 2019’da yayınlanan Supergirl'ün beşinci sezon ilk fragmanında Çelik Kız geri dönüyor. Yeni sezonda teknoloji, gizli bir organizasyon ve Supergirl'ün en yakın arkadaşına karşı verdiği savaşlar anlatılacak.

Dördüncü sezonda Kara Danvers’ın en yakın arkadaşı Lena Luthor, Kara’nın Supergirl olduğunu ve bunca zaman bu gerçeğin ondan saklandığını öğrenmişti. Lena, doğal olarak bu duruma sinirlenmişti. Bir DC karakterinin zengin, zeki ve sinirli olması sonucunda neler olduğunu çok iyi biliyoruz. Elbette yeni bir kötü karakter.

supergirl yeni kostüm

Fragman genel olarak Kara ve Lena’nın arasındaki ilişkiye odaklanıyor. Lena, fragmanda sık sık Kara’ya olan kızgınlığını dile getiriyor ancak bir yandan da kötü biri olmak istemediğini belirtiyor. Şimdilik Lena’nın ana kötü olup olmayacağını söylemek zor ancak büyük ihtimalle Supergirl’ün başını ağrıtan, asıl kötü Leviathan isimli gizli organizasyon olacak. Leviathan, dördüncü sezonun final bölümünde izleyicilere tanıtılmıştı. Organizasyonun amacının henüz ne olduğu tam olarak bilinmiyor.

Yeni fragmanda görüleceği üzere Supergirl, yeni bir kostüm giymeye başlıyor. Yeni sezona yeni kostümle başlamak süper kahraman dizilerinde sıkça karşılaşılan bir durum. Dizi ilerledikçe ana karakterler de gelişim gösteriyor ve genellikle kostümler de bu gelişimin bir parçası. Bu arada Supergirl’ün beşinci sezonu 6 Ekim’de yayınlanmaya başlayacak.

Kaynak : https://io9.gizmodo.com/a-long-simmering-conflict-takes-center-stage-in-the-sup-1836417455
18
5
4
2
1
Emoji İle Tepki Ver
18
5
4
2
1