Tasarım Tartışmaları Başlasın: iPhone XI'in Kılıfları Ortaya Çıktı

113
11
11
7
5
Apple, iPhone XI ile birlikte üçlü kamera sistemine, dolayısı ile yeni bir kamera modülüne geçiş yapacak. Görünüşe bu kamera modülünün tasarımı fazlasıyla tartışılacak.

Pek çok sızıntıya göre Apple, iPhone XI ailesi ile birlikte şirketin üç arka kameraya sahip ilk akıllı telefonlarını piyasaya sürecek. iPhone XI ve iPhone XI Max, üçlü arka kameraya sahip oldukları için iPhone Xs’lere kıyasla daha büyük bir kamera modülüne sahip olacaklar. Sızıntı görsellere göre bu modül, Huawei Mate 20’deki gibi kare şeklinde olacak.

SlashLeaks, iPhone XI’e ait olduğu iddia edilen kılıf tasarımlarını çevrimiçi olarak paylaştı. iPhone XI tasarımını da açık bir şekilde gösteren görseller, söylentilerin iddia ettiği kare şeklindeki kamera modülünü doğruluyor. Sızıntılara göre Apple, üç kamerayı bu kare modülün içine yan yatmış üçgen şeklinde hizalayacak.

iPhone XI’ler, daha küçük çentik dışında iPhone X ve iPhone Xs ile neredeyse aynı tasarıma sahip olacak. Muhtemelen Apple, iPhone XI’lerin ‘eski’ modellerden net bir şekilde ayrılabilmesi için kamera modülünü baştan tasarladı. Yeni tasarımın tüketiciler tarafından beğenilip beğenilmeyeceğini ise henüz bilmiyoruz.

Düşüncelerinizi yorumlar kısmına bekliyoruz :)

Kaynak : http://www.slashleaks.com/l/iphone-xi-max-case-matches-previously-leaked-design
113
11
11
7
5
Emoji İle Tepki Ver
113
11
11
7
5