Tesla'nın Akıllı Telefonuna Ait Olduğu İddia Edilen Görüntüler Sızdırıldı

50
5
5
1
0
Elektrikli ve sürücüsüz otomobilleriyle tanıdığımız Tesla, görünüşe göre yakın zamanda bir akıllı telefon tanıtacak.

22 Temmuz 2017 tarihinde SlashLeaks adlı siteye yüklenen görüntüler ile telefon piyasasında gözler Tesla'ya çevrildi. Görüntüleri yükleyen kullanıcı ek bir açıklama yapmazken, sadece Tesla'nın akıllı telefonu Quadra ismiyle görüntüleri yükledi. 

Telefonun arka kapağının ve ön tarafının görüldüğü görüntüler, kullanıcılar tarafından oldukça beğenildi. Çok ince çerçevelere sahip olduğu görülen telefonun, üst kısmında da son zamanlarda popüler olan çentik tasarımı görülmekte. Ayrıca telefonun arkasında çift kameranın olması kullanıcılar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Bazı kaynaklara göre ise bu görüntüler ve sızıntılar tam bir saçmalık. Çünkü bazı insanlar Tesla'nın şu anda içinde bulunduğu durumun, şirketin yeni atılımlar yapmasını engelleyeceğini düşünmekte. Tesla'nın piyasaya bir akıllı telefon sunacağına inanan insanlar ise şirketin Quadra modelini bir akıllı telefon üreticisi ile birlikte geliştirebileceğini savunmakta. 

Akıllı telefon sektörü, Tesla'nın içinde bulunduğu durumdan çıkmasına yardımcı olabilecek büyüklükte. Ayrıca Tesla bir marka ile işbirliği yaptığı taktirde şirketin marka değeri, satışlara olumlu etki edecektir. Tesla'nın ismi ve görüntüleri hariç bir bilginin olmadığı akıllı telefonu hakkında herhangi bir resmi açıklama yapılmadı.

Kaynak : http://www.phonandroid.com/tesla-quadra-elon-musk-lancer-smartphone-voici-premieres-images.html
50
5
5
1
0
Emoji İle Tepki Ver
50
5
5
1
0