Oyunu Rekorlar Kıran 'The Last of Us' Dizisinin Setinden Fotoğraflar Paylaşıldı

70
6
6
4
2
Bir Twitter kullanıcısı, The Last of Us dizisinin setinde fotoğraf çekmeyi başardı. Paylaşılan fotoğraflar, dizinin Kanada'da çekildiğini ve gerçekçiliğin sağlanması amacıyla bu lokasyonun Austin Teksas'a benzetildiğini gösteriyor. Popüler oyunun dizi versiyonu, 2022 yılında seyirciler ile buluşacak.

PlayStation ekosisteminin en popüler oyunlarından bir tanesi olan The Last of Us, bir süredir televizyon dizisi versiyonuyla oyunseverlerin bir numaralı gündem maddelerinden bir tanesi. Dizi, giderek yaklaşırken yaşanan son gelişme, dizi setinden bazı sahnelerin açığa çıktığını gözler önüne seriyor. Bir Twitter kullanıcısının şans eseri yakaladığı görüntüler, dizinin neler sunabileceğine ışık tutuyor.

necromonica1 kullanıcı ismiyle paylaşımlar yapan Twitter kullanıcısının çektiği fotoğraflara göre The Last of Us dizisi, Kanada'da bulunan Macleod isimli bir kasabada çekiliyor. Bu kasabadaki bir caddeyi Austin Teksas'a benzetmeye çalışan set ekibi, dizinin gerçekçiliğini sağlamak için de kullanılan polis araçlarını özel etiketlerle bezemiş.

The Last of Us setinden bir kare

The Last of Us dizi

Twitter'da paylaşılan görüntüler yalnızca polis otolarından ibaret değil. Sette yer alan SWAT araçları ile itfaiyeler, çekilen bu sahnenin aksiyon dolu olacağını gözler önüne seriyor. Dizinin yazarı Craig Mazin, senaryonun oyunla benzer olacağını ancak oyunun hayranlarının birebir aynı şeyleri görmeyeceklerini söylediği açıklaması, bu sahneyle ilgili tahminleri de imkansız hale getiriyor.

The Last of Us

HBO tarafından üstlenilen projenin ne zaman tamamlanacağı net değil. Dizinin yayın tarihi ile ilgili net bir şey olmasa da dizi ekibi, 2022 yılında her şeyin hazır olacağını düşünüyor. Oyun haliyle bile milyonlarca kişinin hafızasına kazanan yapım, dizi versiyonuyla da çok ses getirecek gibi görünüyor.

Setten çekilen diğer fotoğraflar şöyle

The Last of US

The Last of Us

The Last of Us

The Last of Us

The Last of Us

The Last of Us

Eğer yukarıdaki fotoğrafların tam çözünürlüklü hallerini görmek isterseniz, buradaki bağlantıyla diziyle ilgili ilk paylaşıma, buradaki bağlantıyla da ikinci paylaşıma ulaşabilirsiniz. Ayrıca, dizide kullanılacak polis otosunun mini bir videosunu da buradaki bağlantı aracılığıyla izleyebilirsiniz.

Kaynak : https://www.gamespot.com/articles/new-the-last-of-us-tv-show-set-photos-have-emerged/1100-6494199/
70
6
6
4
2
Emoji İle Tepki Ver
70
6
6
4
2