The Last of Us: Part 2'nin 2019 İçerisinde Çıkacağına Dair Yeni Kanıt Ortaya Çıktı

17
3
2
2
0
The Last of Us 2'nin yardımcı yönetmeninin Twitter hesabından yaptığı paylaşım, oyunun hayranlarını umutlandırdı.

The Last of Us: Part 2, duyurulduğu ilk günden bu yana en çok beklenen PlayStation 4 oyunlarından bir tanesi. Oyunun hayranları, uzun süredir devam oyununu bekliyor ancak hâlâ kesin bir yayımlanma tarihi açıklamış değil. Oyunun çıkış tarihi kesin olarak açıklanmamış olsa da bu sene içerisinde çıkacağını gösteren yeni bir kanıt ortaya çıktı.

Naughty Dog, birçok farklı pozisyon için eleman alımı yapıyor ki böyle bir duyuru, oyunun yardımcı yönetmeni Anthony Newman’dan da geldi. Newman, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Bu oyunu bitirmemize yardımcı olacak, açık birçok harika pozisyon bulunuyor” dedi. “Oyunu bitirmemize yardımcı” olacak kısmı ise oyunun geliştirme sürecinin sonuna yaklaşıldığı izlenimini verdi.

Oyunun bu sene içerisinde çıkış yapabileceğini gösteren tek kanıt da bu değil. Daha önce, endüstrinin içinde bulunan ve çeşitli haberleri ortaya çıkan Aokiji, Resetera forumlarında Sony’nin, Haziran ayındaki E3 fuarından önce The Last of Us 2 ile ilgili güncellemeler yapacağını söylemişti. Oyunun çıkış tarihi, Sony’nin State of Play yayınında ortaya çıkmadı ancak E3’e hâlâ uzun bir zaman var.

Bunlara ek olarak geçtiğimiz günlerde The Last of Us: Part 2’nin final sahnesinin çekimlerinin bittiği duyurulmuş. Sony’nin E3 2019’u es geçeceği düşünülürse, The Last of Us 2’nin çıkış tarihinin ne zaman açıklanacağını söylemek zor ancak Aokiji haklıysa, her an bu duyuru gerçekleşebilir.

Kaynak : https://gamerant.com/the-last-of-us-2-release-date-2019/
17
3
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
17
3
2
2
0