Netflix, Orijinal Dizinin 1.200 Yıl Öncesinde Geçecek The Witcher: Blood Origin'i Duyurdu

91
2
2
2
2
Netflix, fazlasıyla sevilen The Witcher dünyasının 1.200 yıl öncesini gösteren The Witcher: Blood Origin'i duyurdu. 6 bölümlük bir dizi olarak karşımıza çıkacak The Witcher: Blood Origin, The Witcher kitaplarının yazarının danışmanlığında ortaya çıkacak.

Netflix, başrolde Henry Cavill’ı izlediğimiz The Witcher adlı uyarlama dizisiyle abonelerinin beğenisini kazanmayı başarmıştı. The Witcher, izlenme sayısıyla Netflix’i fazlasıyla memnun etmiş olacak ki dijital yayın devi şimdi de The Witcher hikayesinin kökenlerine ineceğimiz, The Witcher: Blood Origin adlı mini diziyi duyurdu.

Henüz oyuncu kadrosu ve çıkış tarihi ile ilgili en ufak bir bilgiye sahip olmadığımız uyarlama dizi, orijinal Witcher dünyasından 1.200 yıl öncesinde geçecek. İlk Witcher’ın kökenlerini görme fırsatı yakalayacağımız 6 bölümlük dizi, ‘canavarların’, insanların ve elflerin nasıl bir araya geldiklerine de ışık tutacak.

The Witcher: Blood, İlk Witcher’ın kökenlerini anlatacak

the witcher

Aktarılan bilgilere göre dizinin İngiltere’de çekilmesi planlanıyor. Orijinal The Witcher dizisinin senaristi Lauren Schmidt Hissrich ve Declan de Barra, mini dizinin yapımcılığını üstlenecek. Oyunlara ve diziye ilham olan The Witcher kitaplarının yazarı Andrzej Sapkowski, dizinin kreatif danışmanı olarak görev alacak.

Dizinin yapımcılarından Declan de Barra, böyle bir yapımı hayata geçirecekleri için büyük heyecan duyduğunu dile getirirken, bu yapım sayesinde ilk Witcher’ın tarihini ve çöküş öncesindeki elf topluluğunu anlatacaklarını ifade etti. 

Lauren Schmidt Hissrich ise böyle bir yapımda Netflix ile iş birliği yapmaktan mutluluk duyduğunu, Andrzej Sapkowski’nin oluşturduğu Witcher evrenini genişletmenin heyecan verici bir meydan okuma olduğunu dile getirdi.

91
2
2
2
2
Emoji İle Tepki Ver
91
2
2
2
2