Twitter Rakibi Threads, Sadece 4 Günde 100 Milyon Kullanıcıya Ulaştı

31
10
2
1
1
Geçtiğimiz günlerde kullanıma sunulan Twitter rakibi platform Threads'in güncel kullanıcı sayısı belli oldu. Platform, an itibarıyla 100 milyonun üzerinde kullanıcıya sahip.

webtekno threads

Meta, 6 Temmuz'da Twitter rakibi yeni platformu Threads'i kullanıma açtı. Twitter'ın son dönemlerdeki halinden sıkılan kullanıcılar, bu yeni platforma adeta akın ettiler. Uygulama, yayınlanmasının üzerinden daha saatler geçmişti ki 1 milyon kullanıcı barajını aştı.

Ancak Threads'in gözü yükseklerde. Geçtiğimiz günlerde konuyla ilgili bir açıklama yapan Meta patronu Mark Zuckerberg, Threads'in kullanıma açıldığı ilk iki günde 70 milyon kullanıcının kaydolduğunu duyurdu. Zuckerberg, platforma gösterilen ilginin beklentileri aştığını söyledi. Gelen güncel rakamlar ise Zuckerberg'in haklı olduğunu gözler önüne seriyor.

Threads, 100 milyon kullanıcı barajını aştı!

threads kullanıcı sayısı

Quiver Quantitative isimli pazar analiz platformunun paylaştığı verilere göre Threads, geçtiğimiz saatler itibarıyla 100 milyon kullanıcı sınırını aştı. Bu rakamın ilerleyen süreçte daha da yükseleceği aşikar. Ancak yukarıdaki tabloya baktığımızda ivmenin yavaşladığını görüyoruz. Threads kullanıcı sayısının ne zaman pik yapacağını ise zaman içerisinde göreceğiz.

Tabii bu büyük sayının ardında, platformun Instagram ile entegre bir şekilde çalışması da yatıyor. Sonuçta hiçbir kullanıcı platformda sıfırdan e-posta ve şifre oluşturarak kaydolmuyor. Instagram üzerinden uygulamaya yönlendiriliyor ve iş bitiyor. Bu da kayıt uğraşını azalttığından normalden çok daha fazla kişi uygulamaya katılabiliyor.

Peki bugün sıklıkla kullandığımız popüler uygulamalar, 100 milyon kullanıcıya ne kadar zamanda ulaşmıştı?

()

31
10
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
31
10
2
1
1