Tinder'ın Uygulamaya Özel Dizisi 'Swipe Night'tan İlk Fragman Geldi

7
5
3
1
1
Popüler arkadaş bulma uygulaması Tinder, dizi sektörüne giriş yapıyor. Tinder'ın ilk dizisi "Swipe Night", ekim ayı boyunca her pazar yayınlanacak ve etkileşimli bir dizi olacak. Üstelik kullanıcıların dizi içerisinde aldığı kararlar, gerçek profillerinde de yer alacak.

Bir dönemlerin en popüler arkadaş bulma uygulaması olan Tinder, şu sıralarda yeni bir sektör üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Aslına bakacak olursak Tinder'la ilgili söylentiler bir süredir etrafta dolanıyordu ancak Tinder cephesinden yaşanan sürpriz bir gelişme, bu söylentileri doğrulamış oldu.

Arkadaş bulma uygulaması Tinder, artık dizi sektörünün de içine girmiş bulunmakta. Öyle ki Tinder kullanıcıları, ilerleyen dönemlerde sadece Tinder'a özel bir dizi izleyebilecekler. Hatta şirket, hazırlıkları devam eden dizinin ilk fragmanını da yayınlamış durumda.

Tinder

Tinder'ın, dizisinin ismini "Swipe Night" olarak belirledi. Yapım, etkileşimli bir dizi olacak yani kullanıcılar, yaptıkları yönlendirme ile dizinin seyrini değiştirebilecekler. Ayrıca dizide yaptığınız seçimler, Tinder profilinize de eklenecek. Bu sayede diğer Tinder kullanıcıları da dizide hangi kararları aldığınızı görüntüleyebilecekler.

Swipe Night, ödüllü Video Yönetmeni Karena Evans tarafından yönetiliyor. Dizinin senaryosu ise Nicole Delaney ve Brandon Zuck tarafından yazılmış durumda. Dizi dört bölümden oluşacak ve ekim ayı boyunca her pazar günü yerel saat ile 18:00'da Tinder üzerinden yayınlanacak. Ayrıca dizinin ilk bölümü önümüzdeki pazar günü, yani 6 Ekim'de Tinder üzerinden erişilebilir olacak.

Tinder'ın, yeni dizisi Swipe Night için hazırlamış olduğu fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Kaynak : https://www.cnet.com/news/tinders-apocalyptic-tv-show-will-affect-your-actual-tinder-profile/
7
5
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
7
5
3
1
1