Togg, Ön Sipariş İmkanı Sunan NFT Açık Artırmasını Deprem Nedeniyle Erteledi

6
1
1
0
0
Togg, başladığı an itibarıyla teknik sorunlar yaşayan ve devamında 6 Şubat (bugün) sabahına ertelenen NFT açık artırmasını deprem nedeniyle erteledi.

Türkiye’nin ilk yerli elektrikli otomobilini piyasaya sürmeye hazırlanan Togg, C-SUV modelinin ön satışları için NFT açık artırmasını bugün başlatacaktı. Fakat Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından önemli bir açıklama geldi.

Togg, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda NFT açık artırmasının deprem nedeniyle ertelendiğini açıkladı. Açık artırma için henüz yeni bir tarih belirlenmedi.

Togg tarafından paylaşılan açıklama:

togg

“Ülkemizi derinden sarsan depremde hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyoruz. Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz, yaralarımızı saracağımız bir gündeyiz.

Bu sabah başlayacağını duyurduğumuz NFT açık artırmamız ileri bir tarihe ertelenmiştir.”

Açık artırmalar aslında 5 Şubat akşamı başlamış ancak sorunlarla karşılaşılmıştı:

Togg’un NFT açık artırması aslında 5 Şubat saat 19.23’te başlamıştı. Fakat Togg’un açıklamasına göre yoğun ilgi sebebiyle sistemlerde gecikme ve erişim sorunları yaşandı. Togg, NFT açık artırmasını durdurmuş ve 6 Şubat 09.30’a ertelemişti.

6
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
1
1
0
0