Tom Clancy's Rainbow Six Siege Tüm Platformlar İçin Bir Haftalığına Ücretsiz Oldu

28
7
5
3
2
Ubisoft'un efsane oyunlarından Tom Clancy's Rainbow Six Siege, bir hafta boyunca ücretsiz olarak sunulacak. Tüm platformlar için geçerli olan bu kampanya, yarın itibarıyla başlıyor.

Kimi zaman oyun geliştiriciler kimi zamansa popüler oyun platformları, sınırlı süreliğine oyunları ücretsiz yapabiliyorlar. Genelde Valve'ın oyun platformu Steam bu yöntemle oyuncuların dikkatlerini çekmeye çalışıyor ancak bu kampanya bu kez, Ubisoft tarafından başlatıldı.

Ubisoft'un bir hafta boyunca ücretsiz yaptığı oyun, son yılların en sevilen birinci şahıs nişancı oyunu olan "Tom Clancy's Rainbow Six Siege". Kampanyanın en etkileyici yanıysa, oyunun tüm platformlar için ücretsiz hale gelmiş olması. Bu sayede oyunseverler hem PC hem PlayStation hem de Xbox konsolları üzerinden Tom Clancy's Rainbow Six Siege'i ücretsiz olarak oynayabilecekler.

Tom Clancy's Ranbow Six Siege

Kampanya, 28 Ağustos Çarşamba günü itibarıyla başlayacak ve oyunseverler bir hafta boyunca Tom Clancy's Rainbow Six Siege oyunu ücretsiz olarak oynayabilecekler. Düzenlediği kampanyada cömert davranmayı tercih eden Ubisoft, oyunun ücretsiz sürümünde herhangi bir kısıtlama bulundurmuyor. Böylelikle sizler de oyunun tam sürümünü ücretsiz olarak oynayabileceksiniz. Üstelik Ubisoft, oyunda bulunan eski yirmi operatörün de ücretsiz olarak denenmesine imkan veriyor.

Tüm bunlara ek olarak kampanya kapsamında oyunun normal fiyatına da indirim uygulayan Ubisoft, oyunu bir hafta boyunca yüzde 70 indirimli satacak. (Bu kampanya şimdilik sadece PC için geçerlidir.)

Eğer bu kampanyaya dahil olup Tom Clancy's Rainbow Six Siege'i bir hafta boyunca ücretsiz olarak oynamak isterseniz, burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Kaynak : https://www.vg247.com/2019/08/27/rainbow-six-siege-free-week-pc-ps4-xbox-one/
28
7
5
3
2
Emoji İle Tepki Ver
28
7
5
3
2