Tomb Raider'ın Yapımcısı: "The Last Of Us: Part II Videosu Sahte!"

38
6
4
4
0
Tomb Raider'ın Yapımcısı: "The Last Of Us: Part II Videosu Sahte!"
The Last Of Us: Part II videosu tüm oyun severleri büyülemişken, güzel ortamı bozan bir yorum sosyal medyayı karıştırdı.

Mühim gelişmeler ve olaylar sonrası Twitter dünyasını bilirsiniz. Genelde insanlar birbirlerinin heyecanına ortak olur, ortaya konulan ürünü de övmekten hoşlanırlar. Sony'nin konferanı sonrası ortalık tam da böye bir durumdaydı. Ta ki Shadow of the Tomb Raider'ın yapımcısı Eidos Montreal'in başındaki David Anfossi işin içine girene dek.

David Anfossi, oyunun animasyonlarının ve oynanışın övüldüğü bir tweet'e alakasız bir biçimde ortama dalarak 'feyk' diye cevap verdi. Elbette ki bu aşamada serinin hayranları Anfossi'ye 'neyk?' dedi ve adeta kendisini topa tuttular. The Last of Us Part II'nin animatörlerinden Jonathan Cooper'ın durumu ifşa etmesi sonrasında baskılara daha fazla dayanamayan Anfossi özür diledi.

"Merhaba Naughty Dog fanları. Lütfen üstüme gelmeyin, ana dili Fransızca olan birinden söylenmemesi gereken bir sözdü. Her zaman Uncharted ve The Last Of Us oyunlarının büyük bir hayranıyım. Hepsini oynadım ve yeni oyun da listemde. Durumdan ötürü özür dilerim."

Anfossi'nin durumu İngilizce bilmiyor olmasına bağlaması biraz yan çizmek olsa da şahsen ben meramını anladığımı söyleyebilirim. Bahsetmeye çalıştığı şey yayınlanan videoda önceden yazılmış, 'script' denilen sahneler olduğu yönündeydi ama bir kerede tüm o şaşalı gösteriye 'fake' demesi tepkileri üzerine çekmesine sebep oldu. Neyse ki kendisi de özür dileyerek konuyu kapattı.

Kaynak : http://comicbook.com/gaming/2018/06/12/the-last-of-us-gameplay-e3-fake-tomb-raider-boss/
38
6
4
4
0
Emoji İle Tepki Ver
38
6
4
4
0