Toplam Değeri 69 TL Olan Kısa Süreliğine Ücretsiz 7 Android Oyun ve Uygulama

152
47
26
17
15
Android kullanıcıları için hazırladığımız ücretsiz oyun ve uygulama listelerimizin yenisiyle karşınızdayız. Ağustos ayının ilk hafta sonunda pek çok uygulama ve oyun kısa süreliğine ücretsiz oldu.

Android kullanıcıları, Play Store üzerinde yer alan uygulamaları ücretsiz olarak veya para karşılığında indirebiliyorlar. Ücretli uygulama ve oyunlar ise, dönemsel olarak kampanyalara giriyor. Çok uzatmadan şu anda ücretsiz olan oyun ve uygulamalara geçelim:

RubikCalcPRO: Programmable Calculator (PRO) 

RubicCalcPRO

Normal Fiyatı: 15,99 TL 

Bu sevimli hesap makinemizin olayı, programlanabilir olmasında yatıyor. Özellikle üniversite kayıtlarının yanaştığı şu günlerde, mühendislik veya matematik ağırlıklı bölümler yazacak arkadaşlar bu uygulamayı değerlendirebilir. 

Flags for Photos

flags-for-photos

Normal Fiyatı: 4,69 TL

Türk geliştirici Onur Sağaltıcı tarafından geliştirilen bu uygulama sayesinde fotoğraflara bayrak eklemek mümkün oluyor. Özellikle yurt dışında çok seyahat edenler için güzel ve eğlenceli bir kategorizasyon aracı olabilir. 

VR Sport Tuning Otomobil Fuarı

vr-sports-tuning

Normal Fiyatı: 6,49 TL

Bu uygulama otomobil meraklılarına geliyor. Bu oyunda sanal gerçeklikte otomobillerle uğraşmak, onları modifiye etmek ve istediğiniz gibi şekillendirmek mümkün. Oyunu oynamak için VR modunu kullanmak zorunda değilsiniz.

Toy of War

toy-of-war

Normal Fiyatı: 0,99  TL

Savaş, savaş asla değişmez. Söz konusu oyuncaklar olunca da durum aynı. Bir oyuncak olarak başka oyuncakları da toplayıp dünyayı kötü oyuncaklardan korumaya çalışıyoruz. 

Word Search Champion PRO

word-search-champion

Normal Fiyatı: 16,99 TL

İngilizce olan bu oyunda kelimeleri bulmaya çalışıyoruz. O arada amacımız da şampiyon olmak. Özellikle ingilizcesini geliştirmek isteyenler için son derece zengin bir kelime dağarcığı bulunmakta.

Jumpies 3

jumpies-3

Normal Fiyatı: 6,19 TL

Sonsuza kadar koşmacalı oyunlardan olan Jumpies 3’te hızlı düşünüp doğru zıplayan en çok puanı alıyor.

Demong Hunter VIP - Action RPG

demong-hunter-vip

Normal Fiyatı:  16,99 TL

Türkçe desteği ve otomatik oynama özelliği bulunmaması nedeniyle ülkemizde çok fazla hayranı bulunmayan Demong Hunter, standart bir karakter seçip fantastik diyarda 59068456874506 tane yaratık dövüp o arada 84939 tane görev yaptığımız bir oyun. 

Kaynak : https://www.androidpolice.com/2019/08/02/app-sales-aug-02-2019/
152
47
26
17
15
Emoji İle Tepki Ver
152
47
26
17
15