Erken ve Ucuz Tatil Rehberi: Trivago Benzeri En İyi 9 Tatil Uygulaması

10
3
2
2
1
Trivago gibi uygulamalarla tatil kampanyaları, erken rezervasyon avantajları arayanlar için en avantajlı uygulamaları seçtik. Bu uygulamalara göz atarak, önümüzdeki tatil dönemleri için avantajlı fiyatlara göz atabilirsiniz.

Günlük hayattan uzaklaşmak hepimiz için gerekli. Okula gitmek, işe gitmek, para kazanıp iyi bir hayat elde edebilme düşüncesi, insanı yoran şeylerden. Bu yorulma süreci ise bir süre sonra çekilmez hale geliyor ve hem vücut hem zihin tatil yapmak istiyor. Elbette tatil yapmanın türlü türlü yönleri var. Bazıları evde oturmayı severken, bazıları da gezmek istiyor.

Eğer sizler de gezmeyi severlerdenseniz, yeni yerler keşfetmek için araştırma yapmayı da seviyorsunuzdur. Buna binaen ise onlarca farklı tatil sitesi, ucuz tatil fırsatları bulabileceğiniz uygulamalar mevcut. Biz de sizler için bunlardan 9 tanesini listeledik.

Trivago

trivago

“Otel mi, trivago” reklamıyla hepimizin aklına kazınan tatil uygulaması, listemizin başında bulunuyor. İstanbul’un en manzaralı mekanlarından Marmaris’in güzel otellerine kadar her yeri keşfetmenize izin veren uygulama, özel olarak otellerle ilgileniyor. Tatil planınızı ise uygun fiyata otel bulmanız takdirde şekillendirebiliyorsunuz.

Trivago ile otel bulmaya karar verdiyseniz, sadece Türkiye ile de sınırlı değilsiniz. Zira Frankfurt’tan New York’a, Cidde’den Stokholm’a her yeri inceleyebiliyorsunuz.

Trivago indir

tatil com

tatil.com

Doğrudan otel bulmaktansa tüm tatil planını sizin için yapan, Arnavutluk’ta gezilecek yerleri belirleyip geziler düzenleyen; bununla kalmayıp Belek’te 5 yıldızlı otel aramanıza, Kıbrıs’ta pansiyon bulmanıza yardımcı olan tatil.com, birçok olayı tek başına gerçekleştiren “ultimate uygulama” olarak karşımıza çıkıyor.

tatil.com’da uygun tatil planı yapabileceğiniz yerler arasında İzmir Çeşme, Muğla Bodrum ve Marmaris gibi sahil kesimi bulunduğu gibi; Ayder Yaylası ve Peri Bacaları gibi daha Anadolu’da bulunan güzellikler de var.

Bununla birlikte sunduğu oldukça uygun fiyatlı yurt dışı turları ile dünyayı gezmeye de koyulabilirsiniz.

Jolly Tur

GÜZEL GÖRSEL BULAMADIM YAV

Adından da anlaşılacağı üzere turlar üzerinde yoğunlaşan Jolly Tur, Balkanlardan Karadeniz’e, gemi turlarından otobüslü turlara, birçok farklı tur imkanı sunuyor. Jolly Tur ile doğrudan da iletişime geçebiliyorsunuz.

Ana sayfasında kategoriler olarak “Kıbrıs, Kültür Turu, Yurtdışı Turu, Gemi Turu, Uçak Bileti” seçeneklerini sergileyen Jolly Tur, tur ile gezerken size en güzel vakti yaşamanızı sağlayacak seçimleri yapmanızda yardımcı oluyor.

Tatil Sepeti

tatil sepeti

tatil.com ile çok benzer bir anlayışa sahip olan Tatil Sepeti, yurt içi ve yurt dışı otellerin yanı sıra balayı otelleri ve termal oteller gibi temalı oteller arasında arama yapmanıza olanak tanıyor. Tur konusunda da oldukça başarılı olan Tatil Sepeti, turları kategorilere ayırıp tasnifleyerek tatil araştırması yapanlara da daha hoş vakit geçirmesini sağlıyor.

Tatil Sepeti ile Türkiye’de Kuşadası’ndan Didim’e, Kapadokya’dan Trabzon’a; yurtdışında İtalya’ya, Venedik’e; vizeli ve vizesiz dünyanını birçok noktasına gidebilirsiniz.

Tatil Sepeti indir

ETS Tur

ets tur

Tatil Sepeti ve tatil.com sitelerini oldukça anımsatan ETS, yine sunduğu benzer özelliklerle öne çıkıyor. Hepsini tekrar tekrar anlatmaya gerek olmadığını düşünüyoruz, zira herhangi birini tatil planlamacınız olarak seçerseniz, yanlış bir tercih yapmazsınız.

İndirim kodlarını kullanabildiğiniz, erken rezervasyon ile otel ve turlarda daha düşük fiyatlar ödeyebildiğiniz ETS Tur’da hem Türkiye hem de yurt dışı gezilerinizi ayarlayabilirsiniz.

ETS Tur indir

Neredekal

neredekal

Bu hizmetin amacı, Trivago’nun yaptığı gibi otellere odaklanmak. Tatil ve tur planını size bırakıp sadece kalacak yer bulmanızda yardımcı olan Neredekal, standart otel arama araçlarının yanında, bir de Keşif Rehberi hizmetini içeriyor. Size turu ayarlamasa da, gidebileceğiniz yerler hakkında bilmeniz gerekenleri, merak edilen konuları elinizin altına getiriyor.

Neredekal indir

Tatil Vitrini

tatil vitrini

Bir başka otel bulma uygulaması olan Tatil Vitrini yardımıyla Trabzon’da doğal güzellikler içerisinde bir otelde kalabilir; Kuşadası’nda harika vakitler geçirebilirsiniz. Tatil köyleri, balayı otelleri, Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı termal oteller de Tatil Vitrini ile erken rezervasyon yaptırabileceğiniz yerlerden.

Odamax

odamax

ETS’nin bir alt kuruluşu olan Odamax’ın asıl amacı size doğrudan odayı kiralamak. Odamax’ın sunduğu ön ödemesiz rezervasyon ile vardığınız tesiste ödemeyi gerçekleştirebilirsiniz. Böylece güvensizlik oluşturabilecek durumlar ortadan kalkar.

Odamax indir

Tatil Villam

tatil villam

Ne otel, ne oda, ne de tur. Bu site sayesinde rahat rahat yayılabileceğiniz, kendinizi evinizde hissedeceğiniz çok büyükten küçük sayılabilecek olanlara kadar muhtelif villalar kiralayabiliyorsunuz.

Tatil Villam sayesinde Fethiye’de, Marmaris’te, Ayvalık’ta en güzel manzaralara sahip, isterseniz bir o kadar da insanlardan uzak kısımlarda kendi bütçe ve istediğinize göre villalar bakabilirsiniz.

10
3
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
10
3
2
2
1