Tüm Vücudu Tümörlerle Kaplı Olan Geyiğin İçler Acısı Hali Görüntülendi

638
50
23
18
11
ABD'nin Minnesota eyaletinde bir fotoğrafçının görüntülediği vücudu tamamen tümörle kaplı olan geyik, görenlerde şaşkınlık yaratıyor.

Geyikler, genelde sevimli hayvanlar olarak bilinirler. Hayvanlarla ilgili belgesellerin genel içeriklerini oluşturan bu hayvan türü ne yazık ki genelde aslanlar tarafından avlanmasıyla karşımıza çıkar ancak bu kez, vücudunun büyük bir bölümü tümörlerle kaplanmış olan bir geyikten bahsedeceğiz.

ABD'nin Minnesota eyaletinde Julie Carrow isimli bir fotoğrafçının görüntülediği bir geyiğin vücudundaki tümörler görenlerde şaşkınlık yaratıyor. Fotoğrafçının "Görüntülediğim geyiğin hali içler acısıydı. Çok canım sıkıldı." diyerek Facebook üzerinden paylaştığı görüntüler, geyiğin gözleri de dahil olmak üzere pek çok yerinde bulunan tümörleri gözler önüne seriyor.

geyik

Çektiği fotoğrafları ve geyiğin durumunu yetkililere bildiren fotoğrafçı, yetkilerden en kısa süre içerisinde bu geyikle ilgilenmeleri için ricada bulundu. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Tabii Kaynaklar Minnesota Bölümü çalışanları, bu geyiğin ölümcül olmayan bir fibrom olayı yaşadığını ifade etti.

Halk arasında bu durumun "siğil" olarak da tanımlandığını söyleyen yetkililer, bu sorunun genel anlamda estetik problemlerine neden olduğunu ve kimi zaman bu durumdaki hayvanların görme ve hareket yeteneğinin etkilendiğini belirttiler.

Yetkililer şimdi, bu geyiği yeniden eski haline döndürebilmek için çalışıyorlar. (Görüntülerin hassas olduğunu düşündüğümüz için buğulu şekilde aktardık fakat isteyenler buradan geyiğin durumunu inceleyebilirler)

Kaynak : https://www.foxnews.com/science/deer-tumors-covered-camera
638
50
23
18
11
Emoji İle Tepki Ver
638
50
23
18
11