Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın Yeni Formasındaki Nike Logosuna Sosyal Medyadan Büyük Tepki

493
78
8
8
7
Nike, EURO 2020’ye kalarak göğsümüzü kabartan Türkiye A Milli Futbol Takımı’mızın yeni formalarını tanıttı. Formalardaki dikkat çeken bir detay, sosyal medyada büyük bir tepkiye sebep oldu.

1923 yılındaki ilk milli formamıza benzeyen yeni formalarımız tasarım olarak beğeni görse de, Nike logosunun yeri ve büyüklüğü birçok kişi tarafından pek beğenilmedi. Hatta bazı kişiler bunun altında bir art niyet olduğu görüşündeler. Zira Nike logosu, Türk bayrağının hemen üzerinde yer alıyor.

Sosyal medya kullanıcıları, diğer milli takımların formalarıyla yaptıkları kıyaslamalar ile eleştirilerini dile getirirlerken, pek çok kullanıcı da tasarımda bir değişiklik yapılarak logonun yerinin değiştirilmesi talebinde bulundu.

Marketing Türkiye'nin ulaştığı Nike yetkilileri, şu an için bu durum ve tepkilerle ilgili bir açıklama yapmayacaklarını dile getirmiş. Fakat tepkilerin boyutunun muhtemelen artarak devam edecek olması, bizlere en kısa zamanda bir açıklamanın geleceği izlenimini uyandırdı.

Yukarıda yapılan eleştiriler hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce de dile getirilen tepkilerde haklılık payı var mı?

Kaynak : https://www.marketingturkiye.com.tr/haberler/turkiye-a-milli-futbol-takiminin-yeni-formalarinda-nike-logosuna-tepki-yagdi/
493
78
8
8
7
Emoji İle Tepki Ver
493
78
8
8
7